Repræsentantskabsvalg i Yngre Læger

Afgiv din stemme senest fredag den 24. september klokken 12.  

Se hvem du kan stemme på og læs valgoplæg

Nyheder

Barselsorlov ved planlagt kejsersnit

  • Yngre Læger
06. september 2021

Et medlem har stillet os dette spørgsmål: Jeg er gravid og har termin til den 1. januar. Imidlertid er det allerede nu aftalt, at jeg skal have et planlagt kejsersnit 2 uger før termin – dvs. omkring den 15. december. Man har jo ret til at gå på barselsorlov 8 uger før forventet fødsel, og mit...

Yngre Læger vælger ny næstformand

  • Yngre Læger
26. august 2021

Cæcilie Trier Sønderskov er valgt som ny næstformand i Yngre Læger på bestyrelsesmødet den 19. august. Hun afløser hermed Anders Krog Vistisen, som har været næstformand siden 2016.

Læger tager godt imod V-udspil: Gode forslag til at løse manglen på praktiserende læger

  • Yngre Læger
13. august 2021

Der er gode takter i nyt udspil om bedre lægedækning fra partiet Venstre. De vil blandt andet uddanne markant flere speciallæger i almen medicin, og det får ros fra Lægeforeningen.

Du kan kontakte Yngre Læger hele sommeren

  • Yngre Læger
07. juli 2021

Sommerferien er over os. God ferie til alle jer, der skal på ferie. Og god arbejdslyst til alle jer, der skal arbejde og holder hjulene igang i sundhedsvæsenet hen over sommeren.

Ikke afholdt ferie pga. barsel

  • Yngre Læger
28. juni 2021

Et medlem har stillet os dette spørgsmål: Jeg nåede ikke at holde al min ferie i miniferieåret (1. maj – 31. august 2020), fordi jeg var på barsel, så jeg fik automatisk overført 10 feriedage til det ferieår, vi er i nu. Jeg er tilbage på arbejde igen, men der har været så travlt, at jeg heller...

Følgevirkninger af covid-19 rammer også yngre læger

  • Yngre Læger
28. juni 2021

Godt og vel hver 10. medlem af Yngre Læger havde frem til slutningen af februar været smittet med corona. Og næsten halvdelen af dem fik efter endt sygdomsforløb følgevirkninger. Det viser en ny undersøgelse foretaget af Yngre Lægers.

Ugeskrift for Læger

Job uden for de større byer

Brug 1 minut på videoen, hvor lægeparret Trine og Morten Stenberg fortæller om deres arbejds-og familieliv med deres to børn  i provinsen.