Coronavirus /COVID-19 og din arbejdsplads

Oplever du kø på telefonen, er du velkommen til at sende os en mail på yl@dadl.dk og vi ringer dig op.

Læs mere og bliv opdateret her.

Se spørgsmål/svar.

Nyheder

Har du betalt for meget i skat af din lægebolig?

  • Yngre Læger
06. april 2020

Har du boet i lægebolig i 2016, 2017 eller 2018 og betalt skat af boligen, kan det være, du skal have penge tilbage i skat. Du har nemlig mulighed for at få SKAT til at genoptage beregningen af din skat af lægeboligen. Fristen for at anmode SKAT om genoptagelse for skatteåret 2016 er den 1. maj...

Nye retningslinjer for gravide

  • Yngre Læger
04. april 2020

Gravide i tredje trimester anbefales nu at arbejde hjemmefra. Dermed ændrer Sundhedsstyrelsen ud fra et forsigtighedshensyn deres retningslinjer. Glædeligt at tvivlen kommer de gravide og deres ufødte børn til gode, mener Yngre Læger.

Covid-19: Læger skal kunne gå sikkert på arbejde

  • Yngre Læger
03. april 2020

Det skal være trygt og sikkert at gå på arbejde som læge under corona-pandemien. Derfor er det også dybt bekymrende, at mangel på værnemidler overhovedet er et issue, vi er nødt til at tale om midt i denne alvorlige situation. Der skal være styr på sikkerheden. Det mener Yngre Lægers formand, Helga Schultz.

Coronavirus og din arbejdsplads

  • Yngre Læger
03. marts 2020

Hvordan skal du forholde dig til corona-situationen i forhold til dit arbejde? Yngre Læger og Overlægeforeningen har samlet de oftest stillede spørgsmål og svar om coronavirus og din arbejdsplads. Læs mere her.

Tjenesterejse og honorering

  • Yngre Læger
25. februar 2020

Et medlem har stillet os dette spørgsmål: ”Jeg er afdelingslæge og er blevet bedt om tage til et møde i København i forbindelse med mit arbejde. Selve mødet er fra kl. 10-16, men jeg må tage af sted ved 6-tiden om morgenen og er først hjemme omkring kl. 20. Nu har jeg fået en diskussion med min...

Tjenestepligt løser ikke problemerne med lægedækningen

  • Yngre Læger
20. februar 2020

Forslaget om at løse lægedækningsproblemerne ved at tvinge yngre læger ud i almen praksis har ingen gang på jord. Patienterne har brug for kontinuitet og kvalitet. Ikke en ny ung læge hvert halve år.

Ugeskrift for Læger

Job uden for de større byer

Brug 1 minut på videoen, hvor lægeparret Trine og Morten Stenberg fortæller om deres arbejds-og familieliv med deres to børn  i provinsen.