OK 18 lige nu:
Forhandlinger brudt sammen i staten

  

 

Læs mere

Nyheder

OK-forhandlinger endt i sammenbrud

  • Yngre Læger
23. februar 2018

Efter 14 dages forhandlinger er der nu sammenbrud i OK-forhandlingerne for de 180.000 ansatte i staten. Det skyldes først og fremmest, at arbejdsgiverne står stejlt på, at de offentligt ansatte ikke må få de samme lønstigninger, som de privatansatte har fået. Sammenbruddet betyder, at en...

OK-forhandlinger fortsætter

  • Yngre Læger
21. februar 2018

Forhandlingerne for de ansatte i staten fortsætter trods flere meldinger om et forestående sammenbrud. Dermed er der også udsigt til, at OK-forhandlingerne for de ansatte i regioner, herunder sygehusene, og kommunerne kan fortsætte. Men parterne står stadig langt fra hinanden. Formændene for...

Kom nu ind i kampen – pisk sikrer ikke lægedækning i hele landet

  • Yngre Læger
09. februar 2018

Danske Regioners forslag til løsning af lægedækningsproblemet er perspektivløst og idéforladt – og et forsøg på stramning gør ikke initiativet bedre fungerende, men sender et ualmindeligt dårligt signal. Når Danske Regioner konstaterer, at den første runde med fastfrysning af antallet af speciallæger på landets universitetshospitaler ikke virker, så giver det tilsyneladende ikke anledning til refleksion og eftertanke ift. andre løsningsmodeller. Nej, der fortsættes i samme spor og prøves med yderligere pisk og regulering. Hvilket engagement hos lægerne tror Danske Regioner, man vil få ud af det? Mulighederne er der – så brug dem og lyt til, hvad vi i Yngre Læger har sagt gang på gang.

Yngre Læger i Finansministeriet - hvad sker der lige nu?

  • Yngre Læger
08. februar 2018

”Så er vi i gang i dag den 8. februar med de begyndende forhandlinger på statens område, hvor temaer som løn, parallel lønudvikling, spisepause mv. er i fokus. Men der sker rigtig meget de næste mange døgn, og jeg håber, at vi lander en god aftale”, siger Camilla Rathcke, formand for Yngre Læger.

KBU-læger: Nordjylland tilbyder sammenhængende uddannelsesforløb

  • Yngre Læger
05. februar 2018

Står du over for at skulle vælge KBU forløb, og vil du gerne have en langsigtet plan for dit uddannelsesforløb og samtidig arbejde ét sted, så er der nu gode muligheder i Region Nordjylland. Camilla Rathcke, formand for Yngre Læger, mener, at initiativet er det helt rigtige til rekruttering af de yngre læger, som ønsker et mere sammenhængende karriereforløb.

Yngre Læger: Der er blevet lyttet til vores protester

  • Yngre Læger
31. januar 2018

Det er et stort skridt på vejen, når Sundhedsministeriet i dag viser, at de med alvor har lyttet til de seneste måneders protester fra læger, Yngre Læger og Lægeforeningen, som tager kraftig afstand fra den linje, som Styrelsen for Patientsikkerhed kører i tilsynsager. Men der er stadig en vej endnu, og meget vil afhænge af den konkrete udmøntning og bl.a. arbejdsgruppernes resultater, mener Yngre Læger.

Ugeskrift for Læger

Job uden for de større byer

Brug 1 minut på videoen, hvor lægeparret Trine og Morten Stenberg fortæller om deres arbejds-og familieliv med deres to børn  i provinsen.