COVID-19-vaccine

Læs mere om 
vaccinationsprocessen

Læs mere

Ugeskrift for Læger

Ansatte og vikarer

Find svar på spørgsmål
om ansatte
og vikarer
i din praksis. 

Har du et spørgsmål?

Find svar i vores FAQ om overenskomsten og arbejdet i almen praksis

Find stedlig læge (bag login)

Medlemsfordele

83 pct. af PLO's medlemmer ser mange gode grunde til at være medlem af PLO.

 

Hvor it-sikker er du?

Nyheder

Jørgen Skadborg genvalgt som formand for PLO

  • PLO
10. april 2021

På PLO’s repræsentantskabsmøde lørdag er den siddende formand, Jørgen Skadborg, uden modkandidat blevet valgt som formand for en ny, toårig valgperiode.

PLO's repræsentantskabsmøde: Formandens mundtlige beretning

  • PLO
10. april 2021

I sin mundtlige beretning på PLO's repræsentantskabsmøde lørdag 10. april kom formand Jørgen Skadborg blandt andet ind på de praktiserende lægers indsats med at vaccinere befolkningen mod COVID-19, kampen mod stråmandsklinikker i almen praksis og samarbejdet med Lægeforeningen om blandt andet at sikre, at der uddannes tilstrækkeligt med speciallæger i de kommende år.

PLO holder repræsentantskabsmøde 10. april 2021

  • PLO
29. marts 2021

PLO's ordinære repræsentantskabsmøde afholdes virtuelt den 10. april 2021 kl. 10.45-17.30. Du kan her se dagsordenen for mødet og læse formandens skriftlige beretning.

Stort gennembrud i kampen mod stråmandsklinikker

  • PLO
26. marts 2021

PLO glæder sig over, at alle partier i Folketinget fredag har bakket op om et beslutningsforslag, der opfordrer regeringen til at bekæmpe udbredelsen af stråmandsklinikker – det vil sige lægepraksis, der opkøbes af en speciallæge i almen medicin, som efterfølgende overlader klinikdriften og det lægefaglige arbejde til et privat firma. Beslutningsforslaget var stillet af Det Konservative Folkeparti.

Stråmandsklinikker er en trussel mod ordentlig lægebehandling

  • PLO
19. marts 2021

Debat: Katrina Feilberg (KF) fra Dansk Erhverv skriver i Århus Stiftstidende (15. marts) om partnerskabsklinikker, som hun mener er en del af løsningen på, at der mangler praktiserende læger. Desværre blander KF partnerskabsklinikker sammen med stråmandsklinikker.

Region Syddanmark og PLO-Syddanmark enige om udlevering af uslørede lydoptagelser af vagtlægesamtaler

  • PLO
12. marts 2021

Region Syddanmark og PLO-Syddanmark er på et møde i dag blevet enige om, at PLO-Syddanmark udleverer uslørede lydoptagelser af vagtlægesamtaler til myndighederne. PLO-Syddanmark har siden 2014 sløret de optagelser af samtaler mellem vagtlæger og patienter, der blev udleveret til myndigheder i forbindelse med klagesager, men det er slut nu.

 

 

 


Dit videnskabelige selskab