IT-SIKKER PRAKSIS?

Få styr på it- og datasikkerhed
i klinikken.

Læs mere

Skal du ansætte en læge eller vikar?

Tal og publikationer om almen praksis

Medlemsfordele

83 pct. af PLO's medlemmer ser mange gode grunde til at være medlem af PLO.

 

Ugeskrift for Læger

Nyheder

Nu gælder den nye persondatafordning

  • PLO
25. maj 2018

Tilsynet med it- og datasikkerheden bliver skærpet, og praktiserende læger kan risikere at få bøder, hvis de ikke overholder kravene i EU’s nye persondataforordning, der træder i kraft fredag den 25. maj 2018. PLO tilbyder bla. medlemmerne en juridisk dokumentpakke, der er lige til at tage i brug, samt en række digitale værktøjer.

Praktiserende læger skal have bedre mulighed for at hjælpe kommuner med sårbare patienter

  • PLO
25. maj 2018

Ældre og kronisk syge skal have en bedre sundhedsindsats i kommunerne, og derfor skal der åbnes for, at kommunerne kan indgå aftaler med praktiserende læger og regioner om at få mere assistance, foreslår Danske Regioner og PLO. Det betyder, at kommunerne kan aftale ’opgavepakker’ med læger og regioner.

Ny vejledning til kræftopfølgning

  • PLO
30. april 2018

En ny vejledning til praktiserende læger skal hjælpe flere kræftoverlevere til et bedre helbred og en større livskvalitet. De næste dage dumper "Kræftopfølgning i almen praksis" ind i mailboksen hos lægerne.

Kronik: Stop dødsspiralen omkring lægedækningen

  • PLO
30. april 2018

Situationen for almen praksis minder om huset, der risikerer at brænde ned, før sprøjterne når frem. Der skal gøres noget ekstraordinært for at løse lægemanglen indtil de nye store årgange er klar til klinikken, og det gælder både fastholdelse af de ældre og motivation af de unge.

Michael Dupont hyldet på Lægemødet

  • PLO
21. april 2018

Efter seks år som medlem af Lægeforeningens bestyrelse er praktiserende læge Michael Dupont, fra Birkerød i Region Hovedstaden, lørdag trådt tilbage. Det skete på Lægemødet, der i år er blevet holdt i Kolding.

Ny PLO-repræsentant i Lægeforeningens bestyrelse

  • PLO
21. april 2018

Praktiserende læge Anna Mette Nathan er blevet valgt som nyt medlem af Lægeforeningens bestyrelse. Det skete på Lægemødet, der er blevet holdt fredag og lørdag i Kolding.

 

 

Dit videnskabelige selskab

Foreningen af Pensionerede Læger

Når du går på pension,
bliver du automatisk
medlem af FPL.

Se dine fordele her