Vær med og præg udviklingen

I november er der valg til
PLO’s repræsentantskab
og de fem PLO-R. Der er
brug for alle kræfter -
overvej at stille op!

 

 

Læs mere

Ugeskrift for Læger

Ansatte og vikarer

Find svar på spørgsmål
om ansatte
og vikarer
i din praksis. 

Har du et spørgsmål?

Find svar i vores FAQ om overenskomsten og arbejdet i almen praksis

Find stedlig læge (bag login)

Nyheder

Valgkampen kan få betydning for indsatsen mod lægemangel: PLO opfordrer kandidater til at sikre alle borgere egen, fast læge

  • PLO
06. oktober 2022

Ny data viser, at det bliver sværere og sværere for borgere i Danmark at få egen, fast læge. I dag er rekordmange - flere end 230.000 borgere - tilknyttet en klinik uden en fast læge. I anledningen af valgkampen, opfordrer formanden for Praktiserende Lægers Organisation (PLO), Jørgen Skadborg, alle kandidater til at arbejde for at mindske lægemanglen.

PLO skriver til folketingskandidater: Vil I hjælpe danskerne med at få en fast læge?

  • PLO
05. oktober 2022

Praktiserende Lægers Organisation skriver til kandidater til Folketinget med klar opfordring: Bland jer i debatten om at få flere praktiserende læger uden for de store byer og tag et opgør med truslen mod kontinuitet i det nære sundhedsvæsen.

De praktiserende læger er blevet mere digitalt tilgængelige – og borgerne tager godt imod det

  • PLO
03. oktober 2022

De fysiske konsultationer suppleres i stigende grad af andre konsultationsformer som fx beskedfunktionen over appen MinLæge og videokonsultationer. – Vi har meget gerne kontakt med vores patienter på måder, der er nemme, trygge og gode for dem, siger Jørgen Skadborg, formand for Praktiserende Lægers Organisation (PLO).

Region Syddanmark og PLO-Syddanmark fortsætter forhandlinger

  • PLO
29. september 2022

Region Syddanmark og PLO-Syddanmark er blevet enige om at fortsætte forhandlingerne om en ny lægevagtsaftale. Det betyder, at det nuværende setup for lægevagten fortsætter, indtil der er indgået en aftale.

PLO-Hovedstaden: Vaccination tæt på borgerne - Bliv vaccineret ved lægen, på apoteket eller i et vaccinationscenter

  • PLO
27. september 2022

Plejehjemsbeboere og personer på 85 år og derover får i disse dage deres vaccination mod covid-19. Fra d. 1. oktober kan borgere blive vaccineret mod covid-19, influenza og pneumokok i vaccinationcentre, på apoteket og ved mange praktiserende læger i Region Hovedstaden.

72 timers udvidet behandlingsansvar: Tæt samarbejde skal hjælpe udskrevne borgere til sygepleje i eget hjem

  • PLO
31. august 2022

For at skabe mere patientsikre forløb i Region Hovedstaden har hospitalerne behandlingsansvaret 72 timer efter udskrivelse til midlertidige kommunale døgnpladser og plejecentre. Nu udvides ordningen fra 1. september til borgere, der udskrives til kommunal sygepleje i eget hjem.

 

 

 


Dit videnskabelige selskab