COVID-19-vaccine

Læs mere om 
vaccinationsprocessen

Læs mere

Ugeskrift for Læger

Ansatte og vikarer

Find svar på spørgsmål
om ansatte
og vikarer
i din praksis. 

Har du et spørgsmål?

Find svar i vores FAQ om overenskomsten og arbejdet i almen praksis

Find stedlig læge (bag login)

Medlemsfordele

83 pct. af PLO's medlemmer ser mange gode grunde til at være medlem af PLO.

 

Hvor it-sikker er du?

Nyheder

Debatindlæg: De praktiserende læger vil gerne bidrage til at vaccinere alle mod COVID-19

  • PLO
15. januar 2021

Almen praksis har de seneste uger vaccineret på landets plejecentre i et rigtig godt samarbejde med stat, regioner og kommuner. Vi vil også meget gerne bidrage til at vaccinere resten af danskerne, så det bliver trygt, sikkert og tættest muligt på borgerne, skriver PLO's formand i debatindlæg.

Andelen af praksis med lukket for tilgang af nye patienter falder for andet år i træk

  • PLO
13. januar 2021

Der er mangel på praktiserende læger mange steder i landet. Det ses blandt andet ved, at en høj andel af praksis har lukket for tilgang af nye patienter. For andet år i træk er der dog positive tendenser, idet flere praksis åbner op for tilgang af nye patienter. Ny PLO Analyse viser, at 56 procent af alle praksis har lukket for tilgang af nye patienter.

Praktiserende læger er klar til at vaccinere alle danskere mod COVID-19

  • PLO
12. januar 2021

Pressemeddelelse: Danmark står i en alvorlig situation, hvor det er helt afgørende, at alle danskere bliver vaccineret så hurtigt som muligt. De praktiserende læger er klar til at forpligte sig til en stor og aktiv rolle i COVID-19-vaccinationen af den danske befolkning tæt på deres bopæl.

Praktiserende læger er klar til at påbegynde vaccination mod COVID-19

  • PLO
26. december 2020

Søndag rykker de første praktiserende læger ud for at vaccinere på de første plejecentre i alle fem regioner - flere vil følge i takt med tilgængelige vacciner uanset ugedag og tidspunkt.

Sekretariatet holder lukket mellem jul og nytår

  • PLO
23. december 2020

PLO og PLA's sekretariat holder lukket fra og med den 24. december 2020 til og med 3. januar. Hvis der den 28.-30. december opstår spørgsmål, der ikke kan vente til den 4. januar 2021, er der etableret en vagtordning i PLO og PLA.

Forhandlinger om ny overenskomst for praktiserende læger sat på pause

  • PLO
22. december 2020

På et møde mandag har Praktiserende Lægers Organisation (PLO) og Regionernes Lønnings- og Takstnævn (RLTN) konstateret, at der ikke er udsigt til, at de kan nå til enighed om en ny overenskomst for almen praksis. Der er derfor ikke aftalt nye møder, og dermed kører den nuværende overenskomst videre helt uændret.

 

 

 


Dit videnskabelige selskab