COVID-19-vaccine

Læs mere om 
vaccinationsprocessen

Læs mere

Ugeskrift for Læger

Ansatte og vikarer

Find svar på spørgsmål
om ansatte
og vikarer
i din praksis. 

Har du et spørgsmål?

Find svar i vores FAQ om overenskomsten og arbejdet i almen praksis

Find stedlig læge (bag login)

Medlemsfordele

83 pct. af PLO's medlemmer ser mange gode grunde til at være medlem af PLO.

 

Hvor it-sikker er du?

Nyheder

Stråmandsklinikker er en trussel mod os alle

  • PLO
05. marts 2021

Debat: Vi ser, at koncerner aktivt går efter at lade stråmænd opkøbe klinikker, som så efterfølgende drives af koncernerne med løst tilknyttede vikarer fremfor en fast læge. Det skriver formand for PLO Jørgen Skadborg i et debatindlæg bragt i Århus Stiftstidende den 5. marts 2021.

85+-årige vaccineres hos egen læge i næste uge

  • PLO
04. marts 2021

Som de første vil Region Hovedstaden i et forsøg på vegne af alle regioner vaccinere imod COVID-19 hos patienternes egen læge. Det er i første omgang 1000 borgere på 85 år eller derover (vaccinationsgruppe 3), der får tilbuddet. Borgerne vil blive ringet op af deres praktiserende læge allerede i slutningen af denne uge og bliver vaccineret i starten af næste uge.

Vi mangler speciallæger, ikke læger!

  • PLO
04. marts 2021

Regeringens forslag om tjenestepligt som løsning på manglen på praktiserende læger er en dårlig løsning, som ikke løser problemet, skriver formand for PLO's rekrutteringsudvalg Gunver Lillevang i Sjællandske Medier i dag.

PLO konstituerer ny direktør

  • PLO
02. marts 2021

PLO’s bestyrelse har konstitueret vicedirektør Jette Stagsted Galatius som ny direktør fra 1. april, indtil der er fundet en afløser for den nuværende direktør, Jonatan Schloss, der stopper ved udgangen af denne måned.

PLO’s direktør har fået nyt job

  • PLO
26. februar 2021

Direktør Jonatan Schloss fra Praktiserende Lægers Organisation (PLO) har opsagt sin stilling og fratræder ved udgangen af marts. Det skyldes, at han 1. april tiltræder stillingen som direktør i Komponent - Kommunernes Udviklingscenter. PLO vil nu sætte en proces i gang med henblik på at få ansat en efterfølger.

Ting bliver ikke nødvendigvis bedre og billigere på et privat marked

  • PLO
15. februar 2021

En typisk sundhedsforsikring dækker lige præcis IKKE alle de almindelige årsager til, at folk har brug for lægehjælp, selv om de koster den enkelte borger mere end den skatteborgerfinansierede sundhedsordning, skriver PLO's direktør i debatindlæg.

 

 

 


Dit videnskabelige selskab