PLO-valg

Bliv PLO-repræsentant
- stil op til valget

Læs mere

Ugeskrift for Læger

Ansatte og vikarer

Find svar på spørgsmål
om ansatte
og vikarer
i din praksis. 

Har du et spørgsmål?

Find svar i vores FAQ om overenskomsten og arbejdet i almen praksis

Find stedlig læge (bag login)

Medlemsfordele

83 pct. af PLO's medlemmer ser mange gode grunde til at være medlem af PLO.

 

Hvor it-sikker er du?

Nyheder

Ny formand for PLO-Hovedstaden

  • PLO
22. november 2020

Peder Reistad er lørdag blevet konstitueret som ny formand for PLO-Hovedstaden. Han afløser Karin Zimmer, der har varetaget hvervet de sidste fire år. Formandsskiftet sker, da Karin Zimmer er blevet valgt til PLO’s bestyrelse på PLO’s repræsentantskabsmøde.

Jørgen Skadborg valgt som formand for de praktiserende læger

  • PLO
21. november 2020

På PLO’s repræsentantskabsmøde lørdag er Jørgen Skadborg uden modkandidat blevet valgt som formand for resten af indeværende valgperiode. Han har siden 8. oktober været konstitueret som formand. Posten blev ledig, da Christian Freitag 1. oktober valgte at stoppe som formand.

PLO's repræsentantskabsmøde: Formandens mundtlige beretning

  • PLO
21. november 2020

I sin mundtlige beretning på PLO's repræsentantskabsmøde lørdag den 21. november kom konstitueret formand Jørgen Skadborg blandt andet ind på praktiserende lægers rolle i forhold til en kommende COVID-19 vaccine, initiativer til bekæmpelse af lægemangel i almen praksis, truslen fra de såkaldte stråmandsklinikker og behovet for en styrkelse af PLO's kommunale organisation. Jørgen Skadborg talte også om, hvordan det har været med kort varsel at blive kastet ud i arbejdet som konstitueret formand.

Ny aftale kan sikre flere læger i almen praksis

  • PLO
18. november 2020

PRESSEMEDDELELSE: Praktiserende Lægers Arbejdsgiverforening (PLA) og Yngre Læger (YL) er blevet enige om en overenskomst for ansatte læger i almen praksis.

Gode muligheder for at blive ansat som læge i almen praksis

  • PLO
17. november 2020

Debat: Projektchef i VIVE Sidsel Vinge skriver i Altinget om manglen på praktiserende læger og om risikoen for, at morgendagens almenmedicinere vælger hospitalerne til og dermed ikke bidrager til at løse manglen på praktiserende læger. Hendes indlæg har en række gode pointer, som jeg er fuldstændig enig i, blandt andet at regeringens tanker om tjenestepligt er den helt forkerte løsning. Det skriver formand for PLO's rekrutteringsudvalg Gunver Lillevang i Altinget.

Lægemangel: Det går den rigtige vej

  • PLO
16. november 2020

Debat: Færre patienter end hidtil frygtet vil de kommende år stå uden adgang til egen praktiserende læge. De tiltag, der er lavet for at sikre lægedækningen, virker nemlig. Regeringen bør derfor droppe ideen om tvangsudskrivning af unge læger til yderområderne og i stedet skrue mere op for de blus, vi ved virker. Det skriver de fire formænd for Lægeforeningen, YL, FAS og PLO i fælles debatindlæg i Jyllands-Posten.

 

 

 


Dit videnskabelige selskab