IT-SIKKER PRAKSIS?

Få styr på it- og datasikkerhed
i klinikken.

Læs mere

Skal du ansætte en læge eller vikar?

Tal og publikationer om almen praksis

Medlemsfordele

83 pct. af PLO's medlemmer ser mange gode grunde til at være medlem af PLO.

 

Ugeskrift for Læger

Nyheder

Ny vejledning til kræftopfølgning

  • PLO
30. april 2018

En ny vejledning til praktiserende læger skal hjælpe flere kræftoverlevere til et bedre helbred og en større livskvalitet. De næste dage dumper "Kræftopfølgning i almen praksis" ind i mailboksen hos lægerne.

Kronik: Stop dødsspiralen omkring lægedækningen

  • PLO
30. april 2018

Situationen for almen praksis minder om huset, der risikerer at brænde ned, før sprøjterne når frem. Der skal gøres noget ekstraordinært for at løse lægemanglen indtil de nye store årgange er klar til klinikken, og det gælder både fastholdelse af de ældre og motivation af de unge.

Michael Dupont hyldet på Lægemødet

  • PLO
21. april 2018

Efter seks år som medlem af Lægeforeningens bestyrelse er praktiserende læge Michael Dupont, fra Birkerød i Region Hovedstaden, lørdag trådt tilbage. Det skete på Lægemødet, der i år er blevet holdt i Kolding.

Ny PLO-repræsentant i Lægeforeningens bestyrelse

  • PLO
21. april 2018

Praktiserende læge Anna Mette Nathan er blevet valgt som nyt medlem af Lægeforeningens bestyrelse. Det skete på Lægemødet, der er blevet holdt fredag og lørdag i Kolding.

”Sundhedsklynger” – hvordan i praksis?

  • PLO
20. april 2018

PLO er meget enig i de problemstillinger, som får tre prominente debattører til at stille forslag om at skabe ‘sundhedsklynger’. Men det er uklart, hvilken form for ledelse de egentlig forestiller sig, skriver Christian Freitag i debatindlæg i Dagens Medicin.

Nu er startskuddet gået for de nye kvalitetsklynger i almen praksis

  • PLO
12. april 2018

Programbestyrelsen for det nye kvalitetsprogram i almen praksis har afholdt sit første møde tirsdag den 10. april 2018, hvor de bl.a. drøftede målsætninger for klyngearbejdet, navn til programmet mv. Navnet ”KiAP” - ”Kvalitet i Almen Praksis” - blev valgt efter, at alle praktiserende læger var inviteret til at indsende forslag.

 

 

Dit videnskabelige selskab

Foreningen af Pensionerede Læger

Når du går på pension,
bliver du automatisk
medlem af FPL.

Se dine fordele her