COVID-19-vaccine

Læs mere om 
vaccinationsprocessen

Læs mere

Ugeskrift for Læger

Ansatte og vikarer

Find svar på spørgsmål
om ansatte
og vikarer
i din praksis. 

Har du et spørgsmål?

Find svar i vores FAQ om overenskomsten og arbejdet i almen praksis

Find stedlig læge (bag login)

Nyheder

FAPS og PLO til Folketinget: Flere læger i primærsektoren giver bedre sundhed 

  • PLO
20. april 2021

Debat: Alle ved, at sundhedsvæsenet kommer under et massivt pres de kommende år, fordi vi bliver ældre og får brug for flere og dyrere behandlinger i længere tid. Alle ved også, at flere penge ikke alene kan løse den udfordring. Der er brug for at ændre balancen i sundhedsvæsenet, så det nære sundhedsvæsen fylder noget mere. Det skriver Ann-Louise Reventlow-Mourier, formand for FAPS og Jørgen Skadborg, formand for PLO, i Altinget tirsdag.

Læger glæder sig over skrottet tjenestepligt: Nu kan vi komme i gang med rigtige løsninger på lægemanglen

  • Lægeforeningen
  • PLO
13. april 2021

Et bredt flertal i Folketinget er blevet enige om, at der skal indkaldes til forhandlinger for at løse manglen på praktiserende læger. Samme brede Folketingsflertal er enige om, at regeringens planer om en tjenestepligt for helt nyuddannede læger skal skrottes. ”Det er det eneste rigtige at gøre. Nu kan vi endelig se frem til at løse manglen på praktiserende læger til gavn for patienterne,” siger Lægeforeningens formand, Camilla Noelle Rathcke.

Jørgen Skadborg genvalgt som formand for PLO

  • PLO
10. april 2021

På PLO’s repræsentantskabsmøde lørdag er den siddende formand, Jørgen Skadborg, uden modkandidat blevet valgt som formand for en ny, toårig valgperiode.

PLO's repræsentantskabsmøde: Formandens mundtlige beretning

  • PLO
10. april 2021

I sin mundtlige beretning på PLO's repræsentantskabsmøde lørdag 10. april kom formand Jørgen Skadborg blandt andet ind på de praktiserende lægers indsats med at vaccinere befolkningen mod COVID-19, kampen mod stråmandsklinikker i almen praksis og samarbejdet med Lægeforeningen om blandt andet at sikre, at der uddannes tilstrækkeligt med speciallæger i de kommende år.

PLO holder repræsentantskabsmøde 10. april 2021

  • PLO
29. marts 2021

PLO's ordinære repræsentantskabsmøde afholdes virtuelt den 10. april 2021 kl. 10.45-17.30. Du kan her se dagsordenen for mødet og læse formandens skriftlige beretning.

Stort gennembrud i kampen mod stråmandsklinikker

  • PLO
26. marts 2021

PLO glæder sig over, at alle partier i Folketinget fredag har bakket op om et beslutningsforslag, der opfordrer regeringen til at bekæmpe udbredelsen af stråmandsklinikker – det vil sige lægepraksis, der opkøbes af en speciallæge i almen medicin, som efterfølgende overlader klinikdriften og det lægefaglige arbejde til et privat firma. Beslutningsforslaget var stillet af Det Konservative Folkeparti.

 

 

 


Dit videnskabelige selskab