Coronavirus

Find information om 
COVID-19 målrettet
praktiserende læger.

Læs mere

Ugeskrift for Læger

Ansatte og vikarer

Find svar på spørgsmål
om ansatte
og vikarer
i din praksis. 

Har du et spørgsmål?

Find svar i vores FAQ om overenskomsten og arbejdet i almen praksis

Find stedlig læge (bag login)

Medlemsfordele

83 pct. af PLO's medlemmer ser mange gode grunde til at være medlem af PLO.

 

Hvor it-sikker er du?

Nyheder

Min Læge-appen gør det muligt at tale med din læge på video

  • PLO
01. april 2020

For at begrænse risikoen for smitte med corona kan patienter landet rundt fremover få videokonsultationer med deres egen læge på mobil eller tablet, når lægen vurderer, at en videokonsultation kan være et godt alternativ til telefon eller fysisk fremmøde.

Kom godt i gang med videokonsultation

  • PLO
25. marts 2020

Videokonsultation med egen læge er en ny konsultationsform. Den overtager for tiden en del af de normale konsulationer pga. faren for smittespredning af coronavirus. Her kan du se en video, der forklarer, hvordan du kommer godt i gang med en videokonsultation. Den er målrettet læger, men kan også bruges af patienterne.

Videokonsultationer skal mindske smitterisikoen hos de praktiserende læger

  • PLO
17. marts 2020

I den kommende tid bliver det muligt at blive set af sin egen læge uden fysisk at møde op i klinikken. For at bremse coronasmitten har Danske Regioner og Praktiserende Lægers Organisation (PLO) aftalt, at patienter via deres smartphone eller tablet kan få videokonsultationer med deres praktiserende læge. Det er forventningen, at videokonsultation erstatter mange konsultationer, der ellers ville være blevet gennemført ved fysisk fremmøde eller sygebesøg.

Statsministerens udmelding

  • PLO
11. marts 2020

Statsministeren har her til aften opfordret alle, der ikke udfører “kritisk, samfundsvigtigt arbejde”, til med øjeblikkelig virkning at blive hjemme fra arbejde.

PLO aflyser mødeaktiviteter og kurser for praktiserende læger

  • PLO
11. marts 2020

PLO’s bestyrelse har besluttet, at alle kurser afholdt af PLO-Efteruddannelse for praktiserende læger og deres personale nu bliver aflyst, foreløbig frem til påske. Det sker som reaktion på udbredelsen af coronavirus i Danmark.

Seneste nyt om COVID-19 for praktiserende læger

  • PLO
05. marts 2020

PLO har d. 5. marts sendt nedenstående information til de praktiserende læger. Her er bl.a. link til de nye retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og en masse andre informationer, der er relevante for almen praksis. Situationen ændrer sig løbende, så hold derfor også regelmæssigt øje med myndighedernes officielle kanaler.

 

 

 


Dit videnskabelige selskab