Tårnhøje ambitioner for psykiatrien

Vi skal sikre en psykiatri på niveau med resten af sundhedsvæsenet. Vi kan ikke være andet bekendt. Lad os være ligeså ambitiøse som med kræftplanerne.

Camilla Noelle Rathcke
Formand for Lægeforeningen

Læs mere

Nyheder

Læger om finanslovsudspil: Afgørende at dække coronaregningen og styrke sundhedsvæsenet

  • Lægeforeningen
01. september 2020

I Lægeforeningen kvitterer formand Camilla Noelle Rathcke for, at regeringen vil dække de huller, epidemien med corona har slået og kommer til at slå i økonomien. Det er afgørende, at samfundet på den måde tager hånd om covidsituationen. ”Det er både godt og nødvendigt, at regeringen vil sætte...

Lægeforeningen: Klare forbedringer i Folketingets Coronaudredning

  • Lægeforeningen
23. juni 2020

I dag er alle Folketingets partier blevet enige om grundlaget for en ekspertudredning, der skal se på håndteringen af Covid-19-krisen. ”Udredningen er landet bedre, end der var lagt op til fra start. Det kvitterer vi for,” siger Lægeforeningens formand, Camilla Rathcke, og understreger behovet for en egentlig sundhedsfaglig udredning.

Camilla Noelle Rathcke valgt som ny formand for Lægeforeningen

  • Lægeforeningen
19. juni 2020

Lægeforeningens repræsentantskab har netop valgt Camilla Noelle Rathcke som ny formand. Valget fandt sted på foreningens repræsentantskabsmøde, Lægemøde, i Aarhus, hvor de 109 repræsentanter skulle vælge den nye lægeformand blandt seks opstillede kandidater.

Nu forsvinder lægemiddelannoncer fra Ugeskrift for Læger

  • Lægeforeningen
19. juni 2020

Som et af verdens første internationalt anerkendte lægevidenskabelige tidsskrifter siger Ugeskrift for Lægers nu farvel til annoncer for lægemidler.

Jens Modvig fra DIGNITY får Lægeforeningens Ærespris

  • Lægeforeningen
19. juni 2020

På årets Lægemøde har Jens Modvig, overlæge og afdelingsleder ved DIGNITY og formand for FN ’ s Torturkomité fået tildelt Lægeforeningens Ærespris. Han får prisen for sit utrættelige arbejde for at hjælpe torturofre fra hele verden.

Lægemøde 2020: Formandens mundtlige beretning

  • Lægeforeningen
19. juni 2020

Lægeforeningens afgående formand, Andreas Rudkjøbing, har netop forladt talerstolen på Lægemødet 2020, hvor han aflagde sin sidste mundtlige beretning for repræsentantskabet.