Yngre Læger: Valg til repræsentantskabet

Stil op til valget og få indflydelse
I september 2019 er der valg til Yngre Lægers repræsentantskab, valggruppe B. 

Repræsentantskabet er foreningens øverste myndighed, og det er her, politikken bliver besluttet.

Hvis du vil være med til at præge foreningens politik fremover, så stil op. Alle medlemmer af Yngre Læger, der arbejder i Danmark, kan stille op.

Som repræsentant er du:

  • ambassadør for Yngre Læger og med til at udbrede viden om foreningen på din arbejdsplads
  • bekendt med Yngre Lægers politikker og de indsatsområder, som repræsentantskabet har vedtaget, og som du fremadrettet er med til at bestemme, at Yngre Læger skal prioritere
  • bindeled mellem Yngre Læger centralt og lokalt - ligesom du deltager i repræsentantskabsmøderne, deltager du også i de lokale og regionale Yngre Lægerådsmøder, så du er orienteret om, hvad der foregår både centralt og lokalt
  • engageret og med holdning til, hvorledes Yngre Læger - og de yngste læger - skal udvikle sig i fremtidens sundhedsvæsen.

Læs Yngre Lægers politikpapir "Yngre Lægers DNA og visioner"

videoen fortæller Rune Hasselager, hvad det kræver at sidde i Yngre Lægers repræsentantskab.

Læs artiklen i Ugeskriftet , hvor to nuværende repræsentanter fortæller om fordelene ved at være en del af repræsentantskabet og fagpolitisk aktiv.

Du skal stille op senest den 6. september 2019 kl. 12
Du kan stille op fra den 12. august 2019, hvor vi sendte dig mail med opstillingsblanket. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os /har mistet mailen, så kontakt Claus Kanstrup, cbk.yl@dadl, og vi sender dig en ny mail. Du skal stille op senest den 6. september 2019 kl. 12.  

Send en PDF med dit valgoplæg
Du er velkommen til at skrive et valgoplæg. Mail valgoplægget som en PDF til valg.yl@dadl.dk senest den 11. september 2019 kl. 9. Det er vigtigt, du overholder fristen, hvis du vil være sikker på, at dit valgoplæg ligger klar på valgsiden, når valget starter. Valget går i gang den 17. september og slutter den 24. september.

Følg med i, hvem der stiller op
Efterhånden som opstillingerne kommer, vil vi løbende  lægge navne på opstillede og valgoplæg på yl.dk. Følg med her.

Spørgsmål
Har du spørgsmål til valget, er du velkommen til at sende en mail til valg.yl@dadl.dk.