Lægeforeningen Sjælland

Nyhed

Lægeforeningen Sjælland inviterer til Efterårsmøde på Comwell Køge Strand 25. oktober, kl. 17.00 med Kjeld Møller Pedersen og Jesper Gyllenborg – Hvad kan vi lære af COVID-19?

  • Lægeforeningen Sjælland
07. oktober 2021

Lægeforeningen Sjælland har inviteret professor i sundhedsøkonomi- og politik og forfatter til bogen ”Smittetryk og samfundssind”, Kjeld Møller Pedersen, til at fortælle om de konsekvenser COVID-19 har haft for sundhedsvæsenet. Ny koncerndirektør i Region Sjælland, Jesper Gyllenborg, vil herefter give os et indblik i hvordan regionen har arbejdet for at omstille sundhedsvæsenet til en ny hverdag med COVID-19 samt hvad de har lært af krisen. Sammen vil de to oplægsholdere indgå i debat og forsøge at rammesætte, hvad vi kan lære af den største sundhedsmæssige krise i nyere tid. Derudover uddeles der 2 priser i løbet af aftenen. Mød op og se når vi løfter sløret for årets vindere af:

Lægeforeningen Sjælland inviterer til valgmøde, 11. oktober 2021 kl. 17.00, Comwell Køge Strand, se opdateret program

  • Lægeforeningen Sjælland
17. september 2021

Lægeforeningen Sjælland inviterer alle sjællandske læger til at møde kandidaterne fra partierne i Region Sjælland og deltage i debatten om fremtiden for vores sjællandske sundhedsvæsen. Der har været stor interesse fra partierne i regionen til at deltage i vores valgmøde, nu hvor valgkampen til Regionsrådsvalget er skudt godt i gang. Vi har derfor valgt at udvide debatpanelet med nogle ekstra politikere.