COVID-19-vaccine

Læs mere om 
vaccinationsprocessen

Læs mere

Ugeskrift for Læger

Ansatte og vikarer

Find svar på spørgsmål
om ansatte
og vikarer
i din praksis. 

Har du et spørgsmål?

Find svar i vores FAQ om overenskomsten og arbejdet i almen praksis

Find stedlig læge (bag login)

Medlemsfordele

83 pct. af PLO's medlemmer ser mange gode grunde til at være medlem af PLO.

 

Hvor it-sikker er du?

Nyheder

PLO’s direktør har fået nyt job

  • PLO
26. februar 2021

Direktør Jonatan Schloss fra Praktiserende Lægers Organisation (PLO) har opsagt sin stilling og fratræder ved udgangen af marts. Det skyldes, at han 1. april tiltræder stillingen som direktør i Komponent - Kommunernes Udviklingscenter. PLO vil nu sætte en proces i gang med henblik på at få ansat en efterfølger.

Ting bliver ikke nødvendigvis bedre og billigere på et privat marked

  • PLO
15. februar 2021

En typisk sundhedsforsikring dækker lige præcis IKKE alle de almindelige årsager til, at folk har brug for lægehjælp, selv om de koster den enkelte borger mere end den skatteborgerfinansierede sundhedsordning, skriver PLO's direktør i debatindlæg.

PLO: Ældre og sårbare bør vaccineres hos egen læge

  • PLO
13. februar 2021

"Jeg anderkender, at regeringen og Danske Regioner vil lave et udbud om at løse vaccinationsopgaven for de brede raske grupper i befolkningen. Men jeg vil gerne opfordre til, at man indgår forhandlinger med PLO om, at de ældre og syge – alle dem, der er i særlig risiko – kan blive vaccineret mod COVID-19 hos deres egen læge”.

Praktiserende læger opsiger vagtaftale i Region Sjælland

  • PLO
12. februar 2021

Pressemeddelelse: Forhandlingerne om en ny lægevagtsaftale mellem Region Sjælland og Praktiserende Lægers Organisation Sjælland (PLO-Sjælland) er strandet. PLO-Sjælland har derfor meddelt regionen, at de ser sig nødsaget til at opsige lægevagtsaftalen, da de ikke længere ser sig i stand til at opfylde den snart 14 år gamle kontrakt.

Ny aftale om videokonference på plejecentre

  • PLO
10. februar 2021

Fremover kan personalet på landets plejecentre mødes med beboernes praktiserende læge på video, når der fx skal følges op på behandling, justeres på medicindoseringen eller når en borger bliver udskrevet fra hospitalet.

Goodwill-analyse fra PLO: Flere handler og stigende priser for lægepraksis

  • PLO
29. januar 2021

Den gennemsnitlige pris på en lægepraksis – den såkaldte goodwillprocent - steg sidste år med 4,1 procentpoint og lå dermed på 52,5 procent. Stigningen kommer, efter at goodwillprocenten ellers er faldet de seneste fire år. Også antallet af handler gik i vejret og lå på det næsthøjeste antal de seneste 10 år.

 

 

 


Dit videnskabelige selskab