Coronavirus

Find information om 
COVID-19 målrettet
praktiserende læger.

Læs mere

Ugeskrift for Læger

Ansatte og vikarer

Find svar på spørgsmål
om ansatte
og vikarer
i din praksis. 

Har du et spørgsmål?

Find svar i vores FAQ om overenskomsten og arbejdet i almen praksis

Find stedlig læge (bag login)

Medlemsfordele

83 pct. af PLO's medlemmer ser mange gode grunde til at være medlem af PLO.

 

Hvor it-sikker er du?

Nyheder

Udmelding om henvisning til COVID-19 test

  • PLO
04. juni 2020

Fælles udmelding fra sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke og formand for Praktiserende Lægers Organisation (PLO) Christian Freitag.

Praktiserende læger pålægges en umulig opgave

  • PLO
16. maj 2020

De praktiserende læger ser meget kritisk på, at alle Folketingets partier fredag har aftalt, at personer i den særlige risikogruppe for COVID-19 og deres pårørende kan blive hjemme fra arbejde på baggrund fra en konkret vurdering fra deres egen læge, der vil være afgørende for, om deres arbejdsgiver kan få sygedagpengerefusion.

Mere personale hos de praktiserende læger

  • PLO
06. maj 2020

Antallet af ansatte i almen praksis har aldrig været så højt som nu. Det viser ny PLO Analyse. Med den seneste overenskomst for almen praksis (OK18) var det netop ét af målene at få mere personale i almen praksis. Det er lykkedes. Personalet er steget med 8 pct., siden OK18 blev indgået.

Ny rundspørge: Derfor har coronakrisen fået danskerne til at udskyde lægebesøg

  • PLO
02. maj 2020

Mere end en tredjedel af danskerne, der har oplevet symptomer på sygdom, som de ellers ville have kontaktet lægen om, har udskudt at kontakte egen læge for at få symptomerne undersøgt. Den primære årsag er, at man ikke vil belaste sundhedsvæsenet, og at man mener, at patienter smittet med corona er vigtigere.

Praktiserende læge død af COVID-19 

  • Lægeforeningen
  • PLO
15. april 2020

En praktiserende læge er tirsdag afgået ved døden, 63 år gammel, efter fire ugers sygdom og tre ugers intensiv behandling som følge af COVID-19. Der er tale om en praktiserende læge, der drev en lægepraksis i Hvidovre uden for København gennem 23 år, fra 1997 og frem til sin død. Oprindelig som en solopraksis, men i de senere år som en samarbejdspraksis.

Regeringen, Danske Regioner, KL og PLO enige om mere aktivitet i sundhedsvæsenet

  • PLO
13. april 2020

Regeringen har mandag aften aftalt med Danske Regioner, KL og PLO at igangsætte øget aktivitet i sundhedsvæsnet. Det sker på baggrund af plan fra Sundhedsstyrelsen.

 

 

 


Dit videnskabelige selskab