PLO på Folkemødet

PLO har ikke sit eget telt på Bornholm i år, men vi er til stede og PLO's politikere deltager i en lang række sundhedspolitiske debatter. Her finder du informationer om PLO's aktiviteter på Folkemødet i 2018.

PLO arrangerer alene og sammen med andre aktører flere sundhedspolitiske debatter. Se PLO's program for Folkemødet

Der er også sociale arrangementer for alle praktiserende læger, der befinder sig på Bornholm under Folkemødet:

Formandstræf på Folkemødet
Bornholms Lægeforening inviterer traditionen tro alle medlemmer af Lægeforeningen til ”Formandstræf” som optakt til Folkemødet 2018, hvor formændene for Lægeforeningen, PLO, YL og FAS er til stede. Formandstræf 2018 holdes onsdag den 13. juni fra kl. 17.00-1900 på Green Solution House i Rønne. Du tilmelder dig ved at sende en mail til Connie Petersen på cp@dadl.dk med overskriften ”Tilmelding til Formandstræf” senest torsdag den 7. juni 2018.

Fælles morgenmad i lægehuset
Er du til stede på Folkemødet 2018? Og har du lyst til at mødes med andre praktiserende læger - så samles vi til fælles morgenbord i Lægehuset i Allinge lørdag den 16. juni kl. 8-10.00. Af hensyn til indkøb, vil vi gerne vide, hvor mange vi bliver. Tilmeld dig ved at sende en mail til Jonas Heltberg senest søndag den 10. juni 2018 på: joh.plo@dadl.dk.