Nyhedsbrev fra FPL, maj 2020


Hilsen fra formanden

Kære medlem

Den ”nye” coronavirus har, som de fleste har bemærket, ændret på en lang række planlagte aktiviteter. 

Det gælder også Foreningen af Pensionerede Lægers Årsmøde, der sammen med Lægemødet er blevet udskudt til den 19. juni i Aarhus i en kraftigt forkortet udgave. Se mere om dagsorden og tilmelding til Årsmødet nedenfor.

Et af hovedpunkterne på årets Lægemøde er, at vi skal sige farvel og (en stor) tak til Andreas Rudkjøbing, der har ønsket at fratræde posten som formand for Lægeforeningen et år før tid. På Lægemødet skal vi derfor vælge hans afløser, og flere kandidater har allerede meldt sig – det kan blive en spændende dag. Se programmet for Lægemødet samt de opstillede kandidater til formandsvalget på www.lægemøde.dk. 

En dybfølt tak skal også lyde herfra til de 1.261 pensionerede kolleger i vores forening, der uden tanke på eget helbred har stillet sig til rådighed for corona-beredskabet i alle regioner. Tre medlemmer er indtil videre blevet indkaldt til beredskabet i Region Syddanmark, men alle lever virkelig op til vort motto: ”Læge hele livet”. 

Mogens Huttel

Med venlig hilsen
Mogens S. Hüttel
Formand Foreningen af Pensionerede Læger


Aarhus kanal

Tilmelding til FPLs Årsmøde

FPLs Årsmøde er som Lægemødet blevet udskudt til den 19. juni i Aarhus og afholdes i en kraftigt forkortet udgave kl. 11-12 forud gået af et bestyrelsesmøde. Den endelige dagsorden for Årsmødet offentliggøres på Læger.dk den 29. maj. Afhængig af udmelding fra myndighederne om udvidelse af forsamlingsforbuddet og antallet af tilmeldinger vil Årsmødet eventuelt blive afholdt virtuelt. 

Det annoncerede foredrag med journalist Klaus Larsen er udskudt til næste års Årsmøde, hvor vi forhåbentlig er tilbage til mere normale tilstande.

Tilmelding til Årsmødet skal ske senest den 1. juni til Eva Valmod på e-mail eva@dadl.dk. Det er gratis at deltage i mødet.
 


Kommende regionale arrangementer

På grund af nedlukningen af Danmark under coronaepidemien har Lægeforeningen været nødt til at udskyde en række af forårets regionale arrangementer. I FPL håber vi på, at Lægeforeningen i alle fem regioner igen vil kunne byde velkommen til gode, faglige arrangementer for alle medlemmer (pensionerede som erhvervsaktive) i løbet af efteråret 2020. Alt afhænger dog af, hvad myndighederne melder ud vedr. forsamlingsforbuddet efter den 9. juni, så vi må alle fortsat afvente. 

Hold dig opdateret på regionale kurser og arrangementer på Læger.dk
 


Nyheder fra Lægeforeningen


Sandklitter

Book sommerferien i Danmark med rabat

Der er mange gode grunde til at holde sommerferien i Danmark i år. Som medlem af Lægeforeningen kan du få 10 procents rabat på leje af sommerhuse og ferieboliger, og du kan få op til 30 procents rabat på hotelophold. Læs mere om rabatterne her