Nyhedsbrev fra FPL, august 2020


Hilsen fra formanden

Kære medlemmer

Jeg håber, I alle har nydt sommeren og er klar til et forhåbentlig spændende efterår med gode, faglige arrangementer i FPL. Som tidligere annonceret var Lægeforeningen nødt til at udskyde mange af forårets planlagte arrangementer til et senere tidspunkt på grund af coronaepidemien. I skrivende stund er vi dog allerede i gang med at planlægge programmet for den kommende sæson i samtlige regioner, så hold godt øje med aktiviteterne på hjemmesiden

I FPL måtte vi naturligvis også respektere begrænsningerne som følge af coronaepidemien inden sommerferien. Vi gennemførte derfor et kraftigt forkortet Årsmøde i Aarhus forud for Lægemødet den 19. juni med masser af afstand og håndsprit, og det var en stor glæde for mig at se, at flere af jer – ud over bestyrelsen – alligevel havde valgt at møde op. Vi ser frem til næste Årsmøde, hvor vi forhåbentlig er tilbage til mere normale tilstande, og der vil være plads til både fagligt indhold og det aflyste foredrag med Klaus Larsen om hans bog ”Krigere uden våben - Lægerne og modstandskampen”.

På Lægemødet blev Camilla Rathcke som bekendt valgt som ny formand for Lægeforeningen. Jeg og resten af FPLs bestyrelse ønsker Camilla et stort tillykke med valget og ser frem til et godt samarbejde. Flere fra styregruppen ser også allerede frem til at mødes med Camilla forud for FPLs næste bestyrelsesmøde den 24. august i Domus Medica. 

Jeg fik på Lægemødet også lejlighed til at takke Andreas Rudkjøbing for den store indsats, han har gjort som formand for alle landets læger de sidste fem år, og særligt for hans indsats for de pensionerede læger. Vi ønsker Andreas al held og lykke fremover. 

Herunder kan I læse et par korte nyheder fra bestyrelsen.

Vi ser frem til at møde jer alle i løbet af efteråret.

Mogens Huttel

Med venlig hilsen
Mogens S. Hüttel
Formand Foreningen af Pensionerede Læger


FPL Årsmøde

Formandens beretning om det forgangne år

På Årsmødet i Aarhus aflagde jeg min formandsberetning, som forhåbentlig giver et retvisende billede af det forgangne år i FPL. 
Find beretningen på Læger.dk eller læs den her.


Nyt FPL-medlem i Lægeforeningens repræsentantskab

Det er en glæde at meddele, at FPL nu har fået det 11. medlem i Lægeforeningens repræsentantskab. Pladsen tilfaldt Jens Haase fra Region Nordjylland, så der nu også i dén region er to medlemmer til at varetage de regionale opgaver. Glæden blev ikke mindre af, at Jens nu igen indtræder i FPLs bestyrelse.


Løgismose

Nyd sensommeren med Løgismose

Løgismose har et stort og lækkert sortiment af delikatesser lige til at nyde i sensommeren, både indendørs og udendørs. Som medlem af Lægeforeningen får du 15 procent rabat på alle delikatesser og gavekurve på Løgismoses webshop. Forkæl dig selv og din familie – eller køb en dejlig gave. Rabatten gælder kun online og ikke i de fysiske butikker.

Læs mere om tilbuddet fra Løgismose her (bag login)