LF Nyhedsbrev 29. marts 2017

Nyt og bedre læger.dk i luften

Et nyt og forbedret læger.dk giver dig større overblik over de mange fordele og tilbud, du har som medlem af Lægeforeningen. Adressen er stadig www.laeger.dk, men næsten alt andet er nyt.

LF nyt læger.dk menu

Lægeforeningen, Yngre Læger, FAS og PLO har fået ny hjemmeside, der giver dig overblik over dine fordele og muligheder som medlem. På den nye hjemmeside er det blevet nemmere at finde vej, hvis du har brug for hjælp til din karriere eller dit arbejdsliv eller har brug for juridisk rådgivning. En ny kursus- og arrangementskalender viser dine mange muligheder for faglig udvikling, og det er blevet tydeligere, hvilke medlemsfordele der er en fast del af dit medlemskab.

Det er ikke kun hjemmesiden, der er skiftet ud. Mere end to tredjedele af de tidligere it-systemer er erstattet af en sammenhængende løsning. Målet er at give dig bedre overblik over medlemskaber, tilbud, arrangementer og økonomi. Samtidigt er det tanken, at de nye systemer med tiden skal frigøre ressourcer til at udvikle mere målrettet medlemsservice og udvikling af tilbud til medlemmerne.

Som noget nyt tilpasser læger.dk sig også, når du besøger siden fra din mobil eller tablet, så du altid kan finde relevant information, uanset hvorfra du besøger siden.

Har du spørgsmål, ris eller ros?
Hvis du har spørgsmål, ris eller ros til de nye systemer og dine muligheder som medlem, sidder vi klar på 3544 8500 eller dadl@dadl.dk
Vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe alle godt i gang, men forventer lidt flere spørgsmål i opstartsfasen, så du vil muligvis opleve, at det tager lidt længere end normalt at få svar på telefon og e-mail.

”Min side” giver dig overblik

”Min side” er din personlige side på læger.dk, der gør det lettere at få overblik over dine medlemskaber, personlige oplysninger, kommunikation med foreningerne, invitationer til kurser og arrangementer, dit kontingent og meget andet.

Computermus

minside.laeger.dk finder du din personlige medlemsside, der giver dig overblik over, hvilke foreninger, videnskabelige selskaber eller speciallægeorganisationer du er medlem af. Hvis du har tillidshverv i bestyrelser, udvalg eller andre former for netværksgrupper, er de også vist her.

Se kontingenter og søg refusion
På ”Min side” kan du også se, hvordan dit kontingent er sammensat, hvad du har fået udbetalt, og hvad vi har indberettet til SKAT.

Har du egen praksis, kan du søge refusion i forbindelse med sygdom eller barsel. Er du medlem af FAPS, kan du også søge refusion i forbindelse med uddannelse. Via ”Min side” kan du følge sagsgangen og se din historik. Medlemmer af PLO skal søge kursusrefusion for efteruddannelse her.

Find andre læger og tillidsvalgte
Du finder både ”Find kollega” og Speciallægefortegnelsen på ”Min side”, hvor du kan søge efter andre medlemmer eller finde oplysninger om speciallægepraksis, du kan henvise til. Er du medlem af Yngre Læger eller Overlægeforeningen, kan du også finde oplysninger om din tillidsrepræsentant eller se, hvem du repræsenterer, hvis du selv er tillidsrepræsentant.

Ret dine oplysninger med få klik
På ”Min side” kan du hurtigt og nemt se og rette dine kontaktoplysninger, dit arbejdssted, tilføje evt. uddannelse. Det er også her, du vælger, hvilke oplysninger du vil vise til andre medlemmer, der søger i ”Find kollega” eller speciallægefortegnelsen.

Sådan logger du på ”Min side”
Alle medlemmer modtager en personlig e-mail med brugernavn og pinkode til første login. Første gang du logger på, bliver du bedt om at vælge en ny adgangskode. Har du glemt brugernavn eller adgangskode, kan du altid bestille et nyt med det samme via login-siden.

Besøg ”Min side”, og få overblik over dit medlemskab.

Betaler du det rigtige i kontingent?

Har du fået nyt job, er du på barsel eller er du gået på pension? Hvis din jobsituation ændrer sig, skal du huske at registrere det på ”Min side”, så du ikke betaler forkert kontingent.

Penge

Hvis der sker ændringer i dit arbejdsliv, skal du huske at opdatere oplysningerne på ”Min side”. Du skal selv sørge for at registrere ændringerne. Hvis ændringerne har betydning for dit kontingent, vil det blive ændret for førstkommende måned.

Rigtige oplysninger giver dig også bedre tilbud og rådgivning
Du får mere målrettede tilbud og medlemsfordele , hvis vi har de rigtige oplysninger om dig og dit medlemskab. Og dine oplysninger er afgørende for den rådgivning, hjælp og bistand, du modtager fra din forening. Derfor er det vigtigt, at du husker at opdatere dine data, hvis du opdager, at noget ikke er korrekt. Det gør du meget enkelt på ”Min side”.

Se dine oplysninger her

Få input til din faglige udvikling

På læger.dk samler en ny kursuskalender et større udbud af kurser, gå-hjem-møder, workshops og andre arrangementer, som kan styrke din faglige udvikling.

Karriere læge

Forskellige typer efteruddannelse til dig
Tag et kursus over en eller flere dage, deltag i masterclasses, workshops eller debatmøder, bliv en del af et netværk, eller opdater din viden via e-læring. Der er mange muligheder for at få fagligt input eller blive klædt på til næste karriereskridt.

De enkelte kurser og arrangementer finder du på læger.dk, og på ”Min side” kan du se dine tilmeldinger eller kurser, du har deltaget i tidligere.

Find kurser og arrangementer her.

Få nyheder, holdninger og sundhedspolitik

Vil du følge med i sundhedspolitiske emner, få nyt om overenskomstforhandlingerne, få svar på spørgsmål fra andre medlemmer eller modtage nyheder fra din forening – så tilmeld dig den daglige nyhedsmail.

Avis

Hvordan prioriterer vi bedst pengene i sundhedsvæsenet? Hvilke krav er der til vagtværelser og omklædning? Hvad er seneste nyt i overenskomstforhandlingerne? Hvordan sikrer vi, at der er nok speciallæger i fremtiden? Få viden, holdninger og svar på dine spørgsmål, når du tilmelder dig nyhedsmailen.

Har du tidligere været tilmeldt den daglige nyhedsmail, skal du tilmelde dig på ny, da dit abonnement ikke automatisk bliver overført.

Tilmeld dig nyhedsmailen her