Læge & Leder

Læge & Leder er en uddannelse i ledelse til dig, der er overlæge, og som gerne vil supplere din lægefaglighed med kompetencer som leder.

Læge & Leder er til dig, der enten er nyudnævnt overlæge/afdelingslæge med ledelsesopgaver eller har været ledende overlæge/overlæge med delegerede ledelsesopgaver. Uddannelsen tilbyder et skræddersyet forløb til begge grupper.

Hvad er målet med uddannelsen?

Målet med Læge & Leder er:

  • at styrke din identitet og praksis som professionel leder
  • at synliggøre din ledelsesmæssige rolle som overlæge i det tværgående samspil om bedre patientforløb
  • at højne kvaliteten af ledelse generelt i det danske sundhedsvæsen til gavn for både sundhedsprofessionelle og patienter.

Om Læge & Leder

Læge & Leder er Overlægeforeningens lederuddannelse. Uddannelsen er blevet til i et samarbejde mellem Overlægeforeningen og Danske Regioner. Uddannelsen er udviklet sammen med en række læge- og ledelsesfaglige ressourcepersoner samt med faglig sparring fra CBS. Administrationen varetages af Lægeforeningen.

Læge & Leder-uddannelsen er målrettet dig som overlæge og de aspekter af ledelse, der er relevante for dig i din hverdag. Derfor er den et godt supplement til de regionale tilbud om ledelsesudvikling.

Kontakt Læge & Leder

  • Spørgsmål vedr. tilmelding, praktiske oplysninger og alle øvrige spørgsmål: Kontakt vores kursussekretærer på kursus@dadl.dk