Yngre Lægerådsmøde i Region Sjælland

Kursus

Hvad fylder i din hverdag som læge i Region Sjælland? Og hvilke aktuelle medlemstilbud har Yngre Læger til dig?  

Den 30. marts 2023 kl. 16.30-17.30 er der Yngre Lægerådsmøde i Region Sjælland, og forretningsudvalget vil gerne benytte mødet til at stille skarpt på dig og dit arbejdsliv. Ordet gives frit, så kom gerne og del, hvad der fylder på dit arbejdsplads. Yngre Lægers Regionale sekretariat vil også fortælle lidt om de aktuelle medlemstilbud, der er til dig i regionen i 2023, bl.a. flere spændende kurser. Vi har vedhæftet mødets dagsorden.

Yngre Lægerådsmødet afholdes denne gang på Sørup Heregaard og forud for Lægeforeningen Sjællands forårsmøde. På den måde får du mulighed for at deltage i begge dele. Tilmelding til Yngre Lægerådsmødet er nødvendigt og skal ske senest den 22. marts via linket her

På Lægeforeningens forårsmøde vil forfatter og journalist Klaus Larsen holde et spændende oplæg om medicinens udvikling fra overtro til videnskab: En bloddryppende rejse gennem lægekunstens og sygdommens historie gennem flere århundreder - se nærmere her 

Det hele afrundes med en hyggelig middag, hvor der vil være god mulighed for at netværke med dine kolleger i Region Sjælland - det hele er naturligvis gratis at deltage i.

Vi håber at se dig og dine kolleger til en spændende aften i Ringsted, og HUSK, at du skal tilmelde dig både Yngre Lægerådsmøde og Lægeforeningens forårsmøde, da der er tale om 2 uafhængige arrangementer.

Vel mødt!

Lillian Wedel Svendsen
Forperson, Yngre Læger Region Sjælland