Din karriere

Se mulighederne for dig i hoveduddannelsen

Brug Karriereværket og træf de rigtige valg

Hvordan sikrer du dig, at du træffer de rigtige valg, så du kan få dit privatliv til at balancere med dit lægeliv? Karriereværket (PDF) kan hjælpe dig med dette - det er et redskab til vejledersamtaler, og kan støtte dig i de valg, du træffer.

Karriereafklaringsværktøj

Hvad vil du gerne med din karriere, og hvilke kompetencer har du? Karriereafklaringsværktøjet hjælper dig til at reflektere over, hvad du ønsker af dit fremtidige arbejdsliv og til at få afklaret, hvad du kan, og hvad du vil. 

Karrieresparring

Som yngre læger har du mulighed for at blive vejledt af en erfaren karrierecoach. I vil tage udgangspunkt i hvad du ønsker at opnå eller ændre ved dit nuværende arbejdsliv. Det kan fx være overvejelser om karriereskift, håndtering af stressende situationer, ønsket om at genfinde arbejdsglæden og forbedre relationer på arbejdspladsen. Få en karrieresamtale eller et længere coachingforløb her.

Ledelsesmentorordning

Hvis du har behov for individuel sparring, er Yngre Læger, FAS og DJØFs tværfaglige mentorordning måske noget for dig. 
Tilbuddet er gratis, og vi formidler kontakten mellem mentor og mentee.

Meritoverførsel

Hvis du har opnået merit for kompetencer i et uddannelsesforløb og ønsker det overført til et andet, har du mulighed for det. Læs om meritoverførsel her.