Bliver du læge sommeren 2020?

Så læs Yngre Lægers materiale til alle nye læger og læs om Lægeforeningens kandidatfest. 

Yngre Læger har afholdt tre Yngre Læge - Kick off webinarer for alle nye læger sommeren 2020.  Yngre læge - Kick off er en introduktion til Yngre Læger og dit nye arbejdsliv som læge. 

Materiale til webinaret
Du finder velkomsthæfte, diverse pjecer, velkomstvideo v/Yngre Lægers formand Helga Schultz og introduktion til Yngre Læger (video) i materialet her. Vi anbefaler, du læser materialet - så er du godt hjulpet på vej til dit nye lægeliv. 


Lægeforeningens kandidatfest

Kære kandidat sommer 2020

Lægeforeningen ønsker at fejre alle, der bliver læger til sommer, med et brag af en fest – som vi plejer. Grundet Covid-19-retningslinjer og forsamlingsforbud ser vi os desværre nødsaget til at udskyde festlighederne til januar 2021. Det er vi kede af, da vi godt er klar over, at festen er en vigtig del af at blive færdig med studiet og aflægge lægeløfte.

Festen til januar bliver således en gensynsfest med dine tidligere medstuderende og kommende kolleger, med middag, taler, dans og bar, og hvor du traditionen tro vil møde repræsentanter fra Lægeforeningen.

Datoen for din fest
København, fredag den 22. januar 2021, Langelinie Pavillonen
Odense, lørdag den 23. januar 2021, Comwell H.C. Andersen
Aarhus, lørdag den 23. januar 2021, Hermans/Restaurant Terrassen i Tivoli Friheden
Aalborg, ændret til lørdag den 30. januar 2021, Comwell Hvide Hus

Sæt allerede nu kryds i kalenderen
Vi forventer at åbne for tilmeldinger den 1. oktober 2020, så hold øje med både laeger.dk og Facebook, hvor vi vil holde jer orienteret, og hvor link til selve tilmeldingen offentliggøres.

Vi håber at se jer alle og glæder os til at fejre jer med den fest, som I har fortjent.

Held og lykke med de afsluttende eksamener. Vi ses til januar!

Venlig hilsen

Andreas Rudkjøbing