Godkendelse af kurser

Praktiserende læger kan få kursusrefusion for deltagelse i kurser som led i efteruddannelse. Det er dog et krav, at kurset er godkendt til refusion fra Fonden for Almen Praksis. Hvis du er kursusudbyder, kan du få hjælp til din ansøgning her på siden, ligeledes hvis du er læge og skal deltage i et kursus, der endnu ikke er godkendt.  

Er du praktiserende læge og kursusudbyder?
Er du ekstern udbyder?
Er du deltager?


Praktiserende læge og kursusudbyder
Hvis du er alment praktiserende læge og samtidig kursusudbyder, finder du ansøgningsskemaet til godkendelse af kurset samme sted, som du søger refusion - klik HER

I denne video kan du se, hvordan du gør:

Læge og kursusudbyder: Sådan får du et kursus godkendt til refusion: from PLO on Vimeo.


Ekstern udbyder
Hvis du er ekstern udbyder eller af andre grunde ikke har adgang til systemet, kan du finde ansøgningsskemaet til godkendelse af kurser via dette link – klik HER

I denne video kan du se, hvordan du gør:

Ekstern kursusudbyder: Sådan får du et kursus godkendt til refusion from PLO on Vimeo.


Deltager
Hvis du er alment praktiserende læge og deltager i et kursus, hvor kursusudbyderen endnu ikke har ansøgt om godkendelse af kurset til refusion fra Fonden for Almen Praksis, kan du selv ansøge om at få kurset (forhånds)godkendt.

Vi behandler din ansøgning så hurtigt som muligt. Du skal dog være opmærksom på, at sagsbehandlingstiden kan være på op til 4 uger.

Du finder ansøgningsskemaet til godkendelse af efteruddannelsesaktiviteter samme sted, som du søger refusion - klik HER

I denne video kan du se, hvordan du gør:

Ikke kursusudbyder? Sådan får du et kursus godkendt til refusion, hvis du er læge, men IKKE selv er kursusudbyder from PLO on Vimeo.