Gå-hjem-møde om afdelingslægers løn

Er du kommende afdelingslæge eller allerede afdelingslæge og har brug for mere viden om de centrale regler og muligheder for at forhandle din løn, så er dette gå-hjem-møde måske noget for dig. Du skal tilmelde dig hos din fællestillidsrepræsentant, som så vil se på, om der er interesse for det på din arbejdsplads, hvor mødet også vil foregå. 

 På mødet vil du få viden om:

  • Løn generelt for afdelingslæger
  • De centrale regler for lokalløn, herunder blandt andet hvornår man kan forhandle, hvem der kan forhandle og hvilke former for løn man kan forhandle
  • Hvad der har betydning for lønnen og hvad kan du som afdelingslæge selv gøre for at påvirke din løn
  • Særlige forhold i dit lokale område – hvad er der af forhåndsaftaler og hvordan er mulighederne for at forhandle individuelle tillæg

Gå-hjem-mødet vil have fokus på din lokale arbejdsplads og du vil derfor møde din fællestillidsrepræsentant (FTR) og en konsulent fra Yngre Læger. Der vil være oplæg og mulighed for debat og dialog. Mødet vil vare ca. 2 ½ time.

Tilmelding
Hvis du er interesseret, skal du kontakte din FTR. Din FTR vil så undersøge, om der er interesse for det på din arbejdsplads. Mødet vil foregå på din arbejdsplads. For at se kontaktoplysninger på din FTR, skal du logge ind på 'Min side' og klikke på menupunktet 'Mit medlemskab'. Find en guide her.

Din mening er vigtig for os
Gå-hjem-mødet om løndannelse for afdelingslæger er endnu ikke en fast vare på hylderne i Yngre Læger og er sat i værk for at finde ud af, om der er interesse for emnet. På møderne vil vi derfor også bruge tid på at få din feed-back, så vi kan målrette tilbuddet mest muligt.