Foreningen af Pensionerede Læger i Region Midtjylland

Foreningen af Pensionerede Læger (FPL) arbejder aktivt for dine interesser som pensioneret læge i regionen. Foreningen bidrager desuden til at skabe faglige, sociale og kulturelle netværk blandt medlemmerne.

Suppleantkandidater til FPL's valg november 2019.

  • Hans Boie - Motivation: Fredag og lørdag var jeg med til mit sidste repræsentantsskabsmøde i Overlægeforeningen/FAS. Da jeg nu er gået på pension, blev jeg medlem i  Foreningen af Pensionerede Læger. Jeg vil  gerne være aktiv i foreningen, og har set annoncen i UfL om at man søger en suppleant i vores Region Midtjylland.

    Det vil jeg meget gerne være!

    Jeg er nu forhenværende overlæge i ortopædisk kirurgi og var aktiv i Randers.
    Er der nogen, der vil gerne vide mere om mig, er man velkommen til at maile eller ringe til mig. Det er måske bedre end at skrive en lang motivation og CV her. 
    Med venlig hilsen, Hans Boie

  • Egon Juul-Andersen - Motivation: Født 1942 Kandidat fra Aarhus vinteren 1970. 1973-2014 praktiserende læge i Brabrand. Jeg har været i organisationsarbejde for praktiserende læger siden 1985. Formand i amt og region, bestyrelsesmedlem i PLO og mange tillidsposter, bl.a. 1996-2010 det kollegiale netværk. Jeg synes pensionerede læger skal ses som en ressource og behandles som sådan i lægeforeningen. I øvrigt skal foreningen skabe mulighed for mødeaktivitet og socialt samvær – vi slipper jo aldrig interessen for lægefaget og lægens placering i samfundet.

Oversigt over FPL's arrangementer i Region Midtjylland