Har du brug for hjælp?

Kontakt FAS og få kompetent og relevant rådgivning i forhold til dit arbejdsliv, løn og gældende overenskomst.
 

Kontakt os

Spil dig til et godt arbejdsmiljø

Arbejdsudvalgene i Overlægeforeningen og Yngre Læger har netop lanceret et arbejdsmiljøspil, som ved hjælp af spørgsmål sætter gang i dialogen om det psykiske og fysiske arbejdsmiljø. Det kan spilles på afdelingerne og kan bestilles i Overlægeforeningens sekretariat.

Ugeskrift for Læger

Nyheder

Et samlet sundhedsvæsen efterlyser politisk handling

  • Overlægeforeningen
07. februar 2020

I et fælles brev til Sundhedsministeren opfordrer Overlægeforeningen sammen med Sygehussamarbejdet, KL, Danske Regioner og PLO til politisk handling fra regeringen. Der er behov for en afklaring af sundhedsvæsenets fremtidige udvikling, og både arbejdsgivere og medarbejdere venter på at komme i gang.

Misforstået kritik af overlægers løn

  • Overlægeforeningen
30. januar 2020

Rigsrevisionen og to politikere fra Region Hovedstaden rammer helt ved siden af, når de i dagens Berlingske kritiserer de lønninger, som en række overlæger og lægelige chefer har fået udbetalt. Det fastslår Overlægeforeningens formand, Lisbeth Lintz.

Faglighed er afgørende for nyt behandlingsråd

  • Overlægeforeningen
18. december 2019

Faglighed og gennemsigtighed bliver helt afgørende, når et nyt Behandlingsråd skal vurdere, om prisen for en teknologi eller behandling står mål med virkningen for patienten. Det siger Overlægeforeningens formand, Lisbeth Lintz, som hilser initiativet velkommen.

Opslag i journaler kan koste jobbet

  • Overlægeforeningen
10. december 2019

​ Det kan koste dig jobbet, hvis du slår op i patientjournaler uden gyldig grund – også hvis journalen er din egen. Derfor er det afgørende, at du kender og følger reglerne på området.

Optakt ny overenskomst: Hvad er vigtigt for dig?

  • Overlægeforeningen
28. november 2019

​ Hvad skal Overlægeforeningen kæmpe for, når der igen skal forhandles overenskomst for overlægerne? Det kan du være med til at diskutere på medlems- og ROR møder de næste måneder. Her får du overblik over planlagte møder. Og du kan læse, hvad der allerede er på listen over temaer, de ansatte i regionerne i fællesskab vil kæmpe for bliver sikret i overenskomsten.

Gratis rådgivning om psykisk arbejdsmiljø

  • Overlægeforeningen
15. november 2019

Er arbejdsmiljøet på din arbejdsplads under pres? Så er der gratis eksperthjælp at hente. Rådgivningen tager udgangspunkt i jeres opgaver og behov, og tilbuddet uddeles efter ’først til mølle’-princippet til alle regionale arbejdspladser.