Har du brug for hjælp?

Kontakt FAS og få kompetent og relevant rådgivning i forhold til dit arbejdsliv, løn og gældende overenskomst.
 

Kontakt os

Spil dig til et godt arbejdsmiljø

Arbejdsudvalgene i Overlægeforeningen og Yngre Læger har netop lanceret et arbejdsmiljøspil, som ved hjælp af spørgsmål sætter gang i dialogen om det psykiske og fysiske arbejdsmiljø. Det kan spilles på afdelingerne og kan bestilles i Overlægeforeningens sekretariat.

Ugeskrift for Læger

Nyheder

Faglighed er afgørende for nyt behandlingsråd

  • Overlægeforeningen
18. december 2019

Faglighed og gennemsigtighed bliver helt afgørende, når et nyt Behandlingsråd skal vurdere, om prisen for en teknologi eller behandling står mål med virkningen for patienten. Det siger Overlægeforeningens formand, Lisbeth Lintz, som hilser initiativet velkommen.

Opslag i journaler kan koste jobbet

  • Overlægeforeningen
10. december 2019

​ Det kan koste dig jobbet, hvis du slår op i patientjournaler uden gyldig grund – også hvis journalen er din egen. Derfor er det afgørende, at du kender og følger reglerne på området.

Optakt ny overenskomst: Hvad er vigtigt for dig?

  • Overlægeforeningen
28. november 2019

​ Hvad skal Overlægeforeningen kæmpe for, når der igen skal forhandles overenskomst for overlægerne? Det kan du være med til at diskutere på medlems- og ROR møder de næste måneder. Her får du overblik over planlagte møder. Og du kan læse, hvad der allerede er på listen over temaer, de ansatte i regionerne i fællesskab vil kæmpe for bliver sikret i overenskomsten.

Gratis rådgivning om psykisk arbejdsmiljø

  • Overlægeforeningen
15. november 2019

Er arbejdsmiljøet på din arbejdsplads under pres? Så er der gratis eksperthjælp at hente. Rådgivningen tager udgangspunkt i jeres opgaver og behov, og tilbuddet uddeles efter ’først til mølle’-princippet til alle regionale arbejdspladser.

Efteruddannelse: En ret og en pligt

  • Overlægeforeningen
08. oktober 2019

På 10 år er antallet af dage, overlæger er på efteruddannelse, faldet markant. Det kan hverken patienter, samfund eller den enkelte læge være tjent med. Derfor vedtog Overlægeforeningens repræsentantskab i lørdags en ny politik, der skal sikre, at overlæger får den efteruddannelse, de har krav på og brug for.

Nye medlemmer af bestyrelsen

  • Overlægeforeningen
05. oktober 2019

Overlæge Britt Lange og ledende overlæge Tommy Midtgaard Jensen er valgt som nye medlemmer af Overlægeforeningens bestyrelse på foreningens repræsentantskabsmøde 5. oktober i Vejle. De afløser ledende overlæge Helga Gulisano og overlæge Peder Klement Jensen, som har siddet i bestyrelsen i seks år og derfor ikke kunne genvælges. Overlæge og risikomanager Mark Krasnik blev genvalgt.