Har du brug for hjælp?

I FAS får du kompetent og relevant rådgivning
om dit arbejdsliv, løn og overenskomst.

Kontakt os

Spil dig til et godt arbejdsmiljø

Tanker om fusion

Overlægeforeningen/FAS og Yngre læger overvejer fusion.
Følg med her vedr. baggrund, møder, tidslinje mv.

Ugeskrift for Læger

Nyheder

COVID19-senfølger kræver koordineret indsats

  • Overlægeforeningen
16. september 2020

Nedsat hjertefunktion, åndenød, koncentrationsbesvær, kroniske smerter og depression. Det er nogle af de senfølger efter covid-19, som stadig flere mennesker fortæller om. Derfor opfordrer Overlægeforeningen og en række organisationer nu regeringen til at iværksætte en koordineret indsats, som skal sikre mere viden, forskning og ikke mindst ensartet hjælp til de mennesker, der rammes af senfølgerne.

Første dialogmøde om mulig fusion

  • Overlægeforeningen
11. september 2020

”Sammen kan vi mere end hver for sig. Vi kan bruge ressourcerne bedre, styrke medlemsservice og stå stærkere overfor arbejdsgivere og beslutningstagere”. Sådan indledte formand for Yngre Læger Helga Schultz det første fælles dialogmøde om en mulig fusion mellem Overlægeforeningen/FAS og Yngre Læger, der løb af stablen i Århus torsdag aften.

44 organisationer: Løft psykiatrien

  • Overlægeforeningen
17. august 2020

Psykiatrien skal have et markant fagligt og økonomisk løft. Sådan lyder budskabet fra ikke mindre end 44 organisationer, bl.a. Overlægeforeningen. De er for første gang nogen sinde er gået sammen om et fælles udspil for en styrkelse af psykiatrien, kaldet Psykiatriløftet.

Overlægeforeningen: Brug Smittestop-appen

  • Overlægeforeningen
01. juli 2020

”Vi skal fortsat gøre alt, hvad vi kan, for at stoppe spredning af coronavirus. Derfor opfordrer vi alle til at downloade og bruge den nye app,” siger Lisbeth Lintz, formand for Overlægeforeningen. Over en halv million danskere har indtil nu downloadet sundhedsmyndighedernes app - smittestop - til...

Overlægeforeningen/FAS og Yngre Læger drøfter fusion

  • Overlægeforeningen
25. juni 2020

Bestyrelserne i Yngre Læger og Overlægeforeningen ser en række fordele i en fusion, som kan give en mere slagkraftig organisation for alle ansatte læger i Danmark. Derfor har de to foreninger netop besluttet at indlede drøftelser om en mulig sammenlægning af Yngre Læger og Overlægeforeningen/FAS i en ny organisation med i alt 21.000 medlemmer. Formændene for Overlægeforeningen og Yngre Læger understreger, at intet er afgjort endnu, og at foreningens medlemmer og besluttende organer skal spille en central rolle i arbejdet.

Overlægeforeningen: Godt med bred politisk opbakning til coronaudredning

  • Overlægeforeningen
25. juni 2020

”Det er godt, at et bredt flertal i Folketinget nu står bag den udredning af corona-krisen, som skal være færdig til januar. Men vi har stadig behov for en grundig og faglig evaluering, når vi er på den anden side af pandemien”, siger Overlægeforeningens formand Lisbeth Lintz.