Har du brug for hjælp?

I FAS får du kompetent og relevant rådgivning
om dit arbejdsliv, løn og overenskomst.

Kontakt os

Spil dig til et godt arbejdsmiljø

Tanker om fusion

Overlægeforeningen/FAS og Yngre læger overvejer fusion.
Følg med her vedr. baggrund, møder, tidslinje mv.

Ugeskrift for Læger

Nyheder

Debat: Kære regering, lad os løse lægemanglen uden tvang

  • Overlægeforeningen
09. november 2020

Tjenestepligt løser ikke ikke lægemanglen. Der er til gengæld mange andre greb i værktøjskassen, skriver de fire formænd for hhv. PLO, Lægeforeningen, Yngre Læger og Foreningen af Speciallæger i et debatindlæg i Altinget.

Vedtægtsændringer: Nye valgperioder og nyt kontingent

  • Overlægeforeningen
08. oktober 2020

Repræsentantskabet bakkede op om bestyrelsens forslag til ændringer af Overlægeforeningens vedtægter. De indebærer bl.a., at bestyrelsesmedlemmer vælges for kortere perioder ad gangen, et mindre repræsentantskab og en forhøjelse af kontingentet.

Stor opbakning til fusionsproces fra Overlægeforeningens repræsentantskab

  • Overlægeforeningen
08. oktober 2020

Fælles arbejdsmiljø og fælles udfordringer samt behovet for at kunne stå sammen i forhandlinger og modstå pres fra arbejdsgiver var de gennemgående argumenter for den positive opbakning, som Overlægeforeningens repræsentantskab gav tankerne om fusion med Yngre Læger på repræsentantskabsmødet den 3. oktober.

Nyt formandskab i Foreningen af Praktiserende Speciallæger

  • FAPS
03. oktober 2020

FAPS har i dag valgt Ann-Louise Reventlow Mourier som ny formand. Ann-Louise Reventlow Mourier er øre-, næse- og halslæge med klinik på Vesterbro i København. Ny næstformand er Per Flesner, der er øjenlæge i Odense.

Genvalg til Lisbeth Lintz og nyt medlem af bestyrelsen

  • Overlægeforeningen
03. oktober 2020

Overlæge Lisbeth Lintz er netop genvalgt som formand for Overlægeforeningen på foreningens virtuelle repræsentantskabsmøde 3. oktober.

Sexisme, ytringsfrihed og fremtidens overlæger i fokus ved Overlægeforeningens repræsentantskabsmøde  

  • Overlægeforeningen
03. oktober 2020

Revision af speciallægeuddannelsen, vision for fremtidens overlæge og en mulig fusion med Yngre Læger var sammen med ytringsfrihed og forhandlinger om ny overenskomst i fokus, da Overlægeforeningens formand Lisbeth Lintz aflagde mundtlig beretning ved foreningens repræsentantskabsmøde 3. oktober. Beretningen blev vedtaget.