Har du brug for hjælp?

I FAS får du kompetent og relevant rådgivning
om dit arbejdsliv, løn og overenskomst.

Kontakt os

Spil dig til et godt arbejdsmiljø

Tanker om fusion

Overlægeforeningen/FAS og Yngre læger overvejer fusion.
Følg med her vedr. baggrund, møder, tidslinje mv.

Ugeskrift for Læger

Nyheder

OK21 forhandlingerne er i gang

  • Overlægeforeningen
07. januar 2021

Overlægeforeningen og Danske Regioner mødtes i går til de første forhandlinger om OK21. På grund af corona-restriktionerne blev mødet afholdt virtuelt, men stemningen ved forhandlingsbordet var positiv, siger Overlægeforeningens formand, Lisbeth Lintz:

2021 bliver også et travlt år

  • Overlægeforeningen
31. december 2020

Overlægeforeningens bestyrelse og jeg vil gerne sige tak til alle overlæger og andre sundhedsprofessionelle, som har ydet en kæmpe indsats i år og ønske jer alle et godt nytår.

Aftaler om frivilligt ekstraarbejde

  • Overlægeforeningen
22. december 2020

Travlheden og presset vokser igen på sygehusene. Derfor har Overlægeforeningen forlænget flere af de aftaler om frivilligt ekstraarbejde, som vi indgik med regionerne tidligere på året, så der nu er aftaler om ekstraarbejde i alle regioner. Der er dog stadig brug for at træffe kloge beslutninger, der imødegår det store pres og samtidig passer på medarbejderne, mener Overlægeforeningen.

Regeringen har lyttet – behandlingsgarantierne udskydes

  • Overlægeforeningen
18. december 2020

”Regeringen gør det eneste rigtige”. Det siger Overlægeforeningens formand, Lisbeth Lintz, efter at regeringen har meddelt, at den opgiver planerne om at genindføre udrednings- og behandlingsgarantierne fra 1. januar

Julens budskaber i en corona-tid

  • Overlægeforeningen
14. december 2020

Som alt andet bliver julen 2020 anderledes, end den plejer. Covid-19 er en uvelkommen gæst, som betyder, at vi ikke kan mødes og være sammen, som vi gerne vil. Alligevel står julens budskaber om taknemmelighed, næstekærlighed og håb stærkere end længe.

Debat: Kære regering, lad os løse lægemanglen uden tvang

  • Overlægeforeningen
09. november 2020

Tjenestepligt løser ikke ikke lægemanglen. Der er til gengæld mange andre greb i værktøjskassen, skriver de fire formænd for hhv. PLO, Lægeforeningen, Yngre Læger og Foreningen af Speciallæger i et debatindlæg i Altinget.