OK18

Konflikt udsat i 14 dage.
YL og Overlægeforeningen:
Det ser svært ud

 

Læs mere

Overlægernes kodeks

Kodeks for godt arbejdsmiljø er et ideal, de færreste overlæger kan leve fuldt op til.
Det er heller ikke meningen.
Kodekset er ikke tænkt som en facitliste, men som et redskab til udvikling gennem selvrefleksion og en anledning til at sætte godt arbejdsmiljø på den fælles dagsorden.

Ugeskrift for Læger

Nyheder

Nødberedskaber under lockout er næsten klar

  • Yngre Læger
  • Overlægeforeningen
20. april 2018

Mens parterne forhandler i Forligsinstitutionen er Overlægeforeningen og Yngre Læger ved at lægge sidste hånd på aftalerne med de fem regioner om nødberedskaber under lockouten. Nødberedskaberne tager udgangspunkt i en række principper, som foreningerne sammen med Danske Regioner blev enige om tidligere på måneden.

Yngre Læger og Overlægeforeningen: Det ser svært ud

  • Yngre Læger
  • Overlægeforeningen
18. april 2018

Tidligt onsdag morgen den 18. april blev OK 18-forhandlingerne endnu engang udsat af forligsmanden. Parterne er dog stadig langt fra hinanden, lyder det fra Yngre Lægers formand, Camilla Rathcke og Overlægeforeningens formand Lisbeth Lintz.

Afgørende forhandlinger i Forligsinstitutionen – nødberedskaber på vej

  • Yngre Læger
  • Overlægeforeningen
13. april 2018

Hele holdet af forhandlere fra staten, kommunerne og regionerne gør denne weekend et nyt forsøg på at lande et forlig om nye overenskomster i Forligsinstitutionen. Samtidig forhandler Overlægeforeningen og Yngre Læger med de fem regioner for at få nødberedskaber til Danske Regioners omfattende lockout på plads for sygehusene i hele landet.

Læger giver Sundhedsplatformen dumpekarakter

  • Overlægeforeningen
11. april 2018

Lægerne er den mest kritiske faggruppe i Region Hovedstadens brugerundersøgelse af Sundhedsplatformen. Kun tre procent af lægerne mener, at Sundhedsplatformen er brugervenlig. Og 2 ud af 3 læger er samlet set utilfredse med sundhedsplatformen. Det viser en ny undersøgelse fra Region Hovedstaden.

OK18-konflikt? Se hvilke datoer der er i spil

  • Overlægeforeningen
10. april 2018

Selv om Forligsmanden lige inden påske udsatte både strejke og lockout med 14 dage, kan et sammenbrud i forhandlingerne betyde, at en konflikt kan starte tidligere. Få overblikket over hvilke datoer, der er i spil.

En løsning for alle: Overlægen og serviceassistenten står sammen

  • Overlægeforeningen
05. april 2018

”Vi har et godt forhold på tværs, og sådan har det egentlig altid været.”