Har du brug for hjælp?

Kontakt FAS og få kompetent og relevant rådgivning
om dit arbejdsliv, løn og overenskomst.

Læs mere

Spil dig til et godt arbejdsmiljø

Arbejdsudvalgene i Overlægeforeningen og Yngre Læger har netop lanceret et arbejdsmiljøspil, som ved hjælp af spørgsmål sætter gang i dialogen om det psykiske og fysiske arbejdsmiljø. Spillet kan spilles på afdelingerne og kan bestilles i Overlægeforeningens sekretariat.

Ugeskrift for Læger

Nyheder

Lægefaglig ledelse og ledelsesidentitet

  • Overlægeforeningen
19. februar 2019

Tag med på LÆGE & LEDER og bliv klogere på lægelig ledelse.

Overlæger: Alting tager længere tid med Sundhedsplatformen

  • Overlægeforeningen
02. februar 2019

Overlægerne når færre patienter i ambulatorierne, og en række basale opgaver tager op imod dobbelt så lang tid efter, at Sundhedsplatformen er blevet indført. Det dokumenterer en ny undersøgelse fra Overlægeforeningen.

Sygdom rammer alle - også læger

  • FAS
  • Overlægeforeningen
01. februar 2019

Er arbejdslivet blevet for krævende? Kan du genkende et eller flere af nedenstående punkter? Så er Lægeforeningens arrangement måske aktuelt for dig.

Lintz: God dialog om regeringens sundhedsreform

  • FAS
  • Overlægeforeningen
  • FAPS
23. januar 2019

”Vi har haft en rigtig god dialog om, hvordan man bedst muligt bruger speciallægernes faglighed til at styrke kvaliteten i sundhedsvæsenet, både på sygehusene og i kommunerne”. Det siger formanden for Foreningen af Speciallæger (FAS), Lisbeth Lintz, efter mødet i dag med sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) og minister for offentlig innovation Sophie Løhde (V) om regeringens forslag til sundhedsreform, hvor FAS’ næstformand og formand for de praktiserende speciallæger, Kirsten Ilkjær, også deltog.

Husk at få lægernes ekspertise med i ledelsen af det nye sundhedsvæsen

  • Overlægeforeningen
18. januar 2019

Overlægeforeningen og Lægevidenskabelige Selskaber (LVS) ser med stor bekymring på den ledelsesmodel for sundhedsvæsenet, som regeringen lægger op til med udspillet til en sundhedsreform.

Overlæger: Ros til ny kvalitetsplan for kommunal sundhed

  • Overlægeforeningen
16. januar 2019

Regeringens sundhedsreform indeholder en ny kvalitetsplan, der skal sætte standarder for faglighed og kvalitet i det nære sundhedsvæsen. Det er den rigtige vej at gå, mener Overlægeforeningen, der længe har advaret mod alt for svingende kvalitet i kommunernes sundhedstilbud.