FAPS-Nyt 14/2021 Seneste nyt fra Statens Serum Institut (SSI) - COVID-19 vaccine – sikker mail 

Kære medlemmer

Angående sikker mail: 
Vi har i dag fået mange henvendelser fra jer i anledning af SSI’s krav om, at skemaet med CPR-numre skal indsendes med sikker mail. Seneste oplysninger fra SSI viser, at anvendelse af e-boks kan være en løsning.
SSI har telefonisk oplyst, at de arbejder på en løsning, så man fra i morgen formiddag kan vælge adressen covidvacprivat@ssi.dk i e-boks (under offentlige myndigheder) og sende skemaet til den. 
Indtil den løsning er etableret, kan man i e-boks vælge adressefeltet SSI Hovedpostkasse, som så sender videre til covidvacprivat@ssi.dk. Det kan du altså gøre nu.
Når det bliver muligt at vælge adressen covidvacprivat@ssi.dk i e-boks, så er det den adresse du skal benytte.

Angående bindestreg i CPR-nummer:
SSI har oplyst, at ca. 15 procent af de modtagne skemaer er udfyldt forkert – nemlig uden bindestreg i CPR-nummer. Disse skemaer vil ikke blive indlæst. Hvis du har glemt at bruge bindestreg i CPR-numrene, skal du derfor rette i dit skema og sende det ind igen.
 
Angående skemaer sendt til Sundhedsstyrelsen:
Endelig har SSI oplyst, at nogle af jer har indsendt skemaet til Sundhedsstyrelsen i stedet for til SSI. Disse skemaer bliver slettet, da Sundhedsstyrelsen ikke må modtage dem. Hvis du har indsendt dit skema til Sundhedsstyrelsen, er du nødt til at indsende det igen – men til SSI, jf. anvisningen ovenfor.

Venlig hilsen
Sekretariatet