Få en mentor via Lægeforeningen

- Er det relevant for dig at få en mentor?

Det kan være relevant at få en mentor, når du oplever større og komplekse forandringer i dit arbejdsliv. Du skal have udfordringer, som du har lyst til at arbejde med gennem et længere forløb, dvs. minimum fire møder. Det er gratis at få en mentor via Lægeforeningen.

Find den mentorordning, der passer til dig i din aktuelle arbejdssituation: 

Er du helt ny læge? Få en Ny Læge-mentor

Du er helt ny på arbejdsmarkedet, lige startet på den kliniske basisuddannelse, i et vikariat eller måske i en privat virksomhed. Du har brug for sparring på, hvordan man klarer overgangen fra studiet til arbejdslivet. I Ny Læge-mentorordningen har din mentor mindst fire års erfaring som færdiguddannet læge.

Er du godt i gang med arbejdslivet? Få en Karriere-mentor

Du er godt i gang med lægelivet og ønsker en ekstern sparringspartner i forbindelse med vigtige karrierevalg, f.eks. valg af speciale, forskning, hvordan man går leder-vejen, job i udlandet eller erhvervslivet, drift af egen praksis, hvordan man drosler ned i arbejdslivet eller andet. I Karriere-mentorordningen har din mentor mindst fem års erfaring som læge. I denne ordning er der halvårlige matchrunder, men du kan ansøge løbende.

Er du ny leder? Få en Leder-Mentor

Du er ny i lederjobbet, f.eks. afdelingslæge, overlæge, klinikchef, team-leder eller lignende. I Læge-Leder-mentorordningerne er din mentor en erfaren leder, f.eks. ledende overlæge eller direktør i sundhedsvæsenet. Du kan vælge følgende ordninger:

Har du bare brug for et enkelt møde med en mentor? Få en Kaffemøde-mentor

Hvis du blot har brug for hurtig sparring eller nogle gode råd omkring et enkelt emne, så er det måske nok at invitere dig selv på kaffe hos en mentor. I modsætning til de øvrige mentorordninger lægger kaffemødet kun op til én enkelt kontakt, og du og din mentor arrangerer selv mødet.

Når I er blevet matchet

Når du er blevet matchet med din mentor, bliver I inviteret til et fælles kick-off-møde, hvor I bliver introduceret til forløbet og hinanden.