Gå til indhold

Log på Min side og Lægedebatten

Det er kun medlemmer af Lægeforeningen der kan tilgå Min side og Lægedebatten

Sådan logger du ind på Min Side?

Her logger du ind?
Du logger ind på Min side på læger.dk ved at klikke på linket "Min side" i øverste, højre hjørne på alle sider af læger.dk.

Du kan enten logge på med NemID eller ved at bruge medlemsnummer eller dit CPR-nummer.

Første gang du logger på Min side med medlemsnummer eller CPR-nummer
Den første gang du logger på Min side, skal du bruge en personlig pinkode, som du har fået tilsendt fra Lægeforeningen. Derudover skal du bruge dit medlemsnummer (uden "d" eller 0 foran) eller dit CPR-nummer. Du bliver bedt om at vælge en ny adgangskode, som du skal gemme og bruge fremover. Du kan altid lave din adgangskode om under "Personlige oplysninger", når du er logget ind.

Har du glemt din personlige pinkode til læger.dk
Du kan kontakte Lægeforeningens medlemservice på mail medlem@dadl.dk og få tilsendt en ny.

Har du glemt min adgangskode
Har du glemt din adgangskode til Min side på læger.dk, kan du altid bestille en ny med det samme via login-siden ved at klikke på "Glemt adgangskoden?".
Du kan kun bruge denne mulighed, hvis du har været logget på første gang.

Sådan logger du ind på Lægedebatten?

Her logger du ind på Lægedebatten?

Du logger ind på Lægedebatten via Min side. Når du har logget dig på, klikker du på menupunktet "Lægedebatten" i topmenuen. Her ser du de debatgrupper, du har adgang til.

Ønsker du at få oprettet en ny debat, skal du kontakte Lægeforeningen.

Adgang til Min Læge-app

For spørgsmål eller andre henvendelser om adgang til Min Læge-appen, kontakt Sundhed.dk på info@sundhed.dk.
Lægeforeningen kan ikke hjælpe med support til Min Læge-appen.