Din karriere

Se mulighederne for dig i introduktionsstilling

Karriereafklaringsværktøjet

- retter sig mod dig, der gerne vil reflektere over, hvad du ønsker af dit fremtidige arbejdsliv. Brug karriereafklaringsværktøjet til at blive skarp på, hvad du kan, og hvad du vil. 

Karriereafklaringsværktøj

Brug Karriereværket og træf de rigtige valg

Hvordan sikrer du dig, at du træffer de rigtige valg, så du kan få dit privatliv til at balancere med dit lægeliv? Karriereværket (PDF) kan hjælpe dig med dette - det er et redskab til vejledersamtaler, og kan støtte dig i de valg, du træffer. 

Karrieresparring

Som yngre læger kan du få vejledning hos en erfaren karrierecoach. Der bliver taget udgangspunkt i dit nuværende arbejdsliv og det, du ønsker at opnå eller ændre. Det kan fx være overvejelser om karriereskift, håndtering af stressende situationer, ønsket om at genfinde arbejdsglæden og forbedre relationer på arbejdspladsen. Få en karrieresamtale eller et længere coachingforløb her.

Få en Karrierementor

Oplever du store forandringer i dit arbejdsliv, og ønsker du sparring fx i forbindelse med valg af speciale, forskning eller andet, så kan det være relevant for dig at få en mentor. Du skal have lyst til at arbejde med dine problemstillinger i et længere forløb med minimum fire møder.