Kursus

Midtvejsworkshop om pauser og refleksion i mentormøderne

Få nøglen til intelligente samtaler

Lægeforeningen vil gerne styrke jeres kommunikation og værdifulde samarbejde, så I får nogle endnu bedre mentorsamtaler. 

I jeres samtaler er refleksionen vigtig. At give plads til et intelligent mellemrum, en intelligent pause, hvor I får mulighed for at tænke jer om og blive skarpe. At mestre kunsten i et møde mellem to personer kan være svært. Derfor har vi inviteret Bastian Overgaard til, gennem teori og få simple øvelser, at gøre pause og stilhed til et helt konkret redskab i jeres værktøjskasse.

Bastian Overgaard, der står bag metoden Silent co-creation, har forbedret møder og samarbejde hos bl.a. Novo Nordisk, Oticon, Finansforbundet og Dansk Sygeplejeråd. I oplægget refererer han til hjerneforskning, sprogforskning og inspirerende eksempler på, hvordan stilhed kan styrke jeres kommunikation markant.

Tjek Bastian Overgaard ud her:
www.mindresnak.nu

Målgruppe:
Alle mentorer og mentees, som er i gang med mentormøder. Du er også meget velkommen til at deltage, selvom dit forløb måske er afsluttet, eller hvis du holder pause. Brug det derfor som forberedelse og udvikling.