Læge vinteren 2017


Tillykke med din eksamen. I venstremenuen kan du læse mere om fordelene ved at være medlem af Lægeforeningen og Yngre Læger, og du finder også indmeldelsesblanketten her.

Medlemstilbud
Som medlem af Lægeforeningen får du ret til en række rabatter og gode tilbud. Du kan også få rådgivning om karriere og ved klagesager. Kommer du under pres, fx ved sygdom eller personlig krise, kan du få rådgivning og støtte. Læs mere om rådgivning.

Velkomstmappe
Lægeforeningen sender en velkomstmappe ud til de nye kandidater. Hvis du ikke har fået velkomstmappen eller har mistet den, så kontakt Lægeforeningens Medlemsservice på tlf. 35 44 85 00. Så sender vi materialet.

Hæfte
Januar 2017 holdt Yngre Læger arrangementerne Yngre læge - Kick off  for de nye læger. Mangler du hæftet, som er blevet sendt ud i forbindelse med kurserne, er du velkommen til at bestille et eksemplar - send cpr.nr, navn og adresse til Yngre Læger til cbk.yl@dadl.dk

Nylæge.dk
Prøv også nylæge.dk. - stedet for dig om ny læge. Her har vi samlet de vigtigste informationer, så du kan få en god start på dit lægeliv. Klik her. 

Bliv aktiv i Yngre Læger
Hvis du vil gøre en forskel for dig og dine kolleger, så stil op til GYL, Gruppen af Yngste Læger og bliv en del af Yngre Lægers repræsentantskab. Der er frist den 10. februar 2017. Se mere her.