Er du blevet overlæge? Og endnu ikke medlem af FAS?


- så skal du kontakte Lægeforeningens Medlemsregistrering på 35 44 85 21 eller ændre i ”Mine data” på læger.dk – så du kan blive overflyttet til FAS.
Klik på Mine data (du vil blive bedt om at logge på) - her kan du se, hvilke data (arbejdssted, stillingsbeskrivelse, e-mail mv.) du allerede er registreret med.
Mangler du, eller har du glemt din kode til læger.dk,  kan du kontakte it-afdelingen på 35 44 81 53.

Har du spørgsmål vedrørende medlemsskiftet, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte en af vore medarbejdere i Medlemsregistreringen på 35 44 85 21.

Det er vigtigt, at du er medlem af den korrekte forhandlingsberettigede forening - ikke mindst hvis du får brug for hjælp, men også fordi de informationer, du kan finde på læger.dk, er ”skræddersyede” til din stillingsbetegnelse. Er du overlæge, men registreret som yngre læge, vil du således kun modtage informationer, der henvender sig til yngre læger.

Er du yngre læge og bliver konstitueret overlæge i mere end 6 måneder?

- så skal du også huske at meddele dette til Lægeforeningens Medlemsregistrering på 35 44 85 21, der straks vil overføre dig til FAS. Såfremt din konstituering varer mindre end 6 måneder, fortsætter du som medlem af Yngre Læger.

Har du ændret arbejdssted? Fået ny e-mailadresse? - eller har du andre ændringer?

Det er yderst vigtigt for os, at vi har din korrekte e-mail. Mange vigtige informationer bl.a. i forbindelse med valg, overenskomster, møder etc. udsendes i dag pr. mail. Ud over at lette kommunikationen mellem foreningen og medlemmerne, er det en langt mere økonomisk måde at kommunikere på end ved at benytte almindelig post. Så giv os besked, når du skifter e-mailadresse.

Du er altid velkommen til at kontakte Medlemsregistreringen på telefon 35 44 85 21, hvis du får brug for hjælp til ændringerne. Du kan også sende en mail til dadl@dadl.dk med oplysning om, hvilke ændringer du ønsker foretaget.